ARKIVNYHETER

Trenger tips til Ingeniørbragden

VANT I FJOR: Fjorårets vinnere, Kongsberg Intellifield, jubler over Ingeniørbragden.
VANT I FJOR: Fjorårets vinnere, Kongsberg Intellifield, jubler over Ingeniørbragden. Bilde: CAMILLA AADLAND
Camilla Aadland
14. sep. 2009 - 07:36
Vis mer

Prisen deles i år ut for åttende i gang. I fjor var det Kongsberg Intellifield i Kristiansand som stakk av med prisen. I år kan det bli din bedrift.

– Ingeniørbragden er en unik mulighet til å hedre god norsk teknologi. For at kåringen skal bli best mulig, trenger vi mange gode kandidater, sier Haugstad.Både bedrifter og personer

Han oppfordrer derfor alle Teknisk Ukeblads lesere til å nominere egne eller andres meritter i løpet av det siste året.

Både bedrifter, kompetansemiljøer, produkter, prosjekter og enkeltpersoner kan være kandidater. En bredt sammensatt jury vil vurdere de ulike kandidatene, og de nominerte vil bli presentert i Teknisk Ukeblad og på nettsidene TU.no utover høsten.

Vinneren kåres i desember, og mottar prisen under en høytidelig seremoni i januar.– Har betydd mye

Fjorårets vinner, Kongsberg Intellifield, er verdensledende på integrerte operasjoner og samhandlingsrom

– Det har betydd en god del for oss at vi har kunnet bruke Ingeniørbragden som en referanse på tilbud både i Norge og utlandet, sier teknisk direktør Rune Skarbø.

Kongsberg Intellifield har vist frem at de har fått prisen på messer og stands, og har også brukt det til intern markedsføring.

– Vi er en del av et selskap på 5000 mann, og da er det fint å vise at lille Intellifield har fått en slik pris, sier Skarbø.

Kongsberg Intellifield har kontorer både i Stavanger, Trondheim, Oslo og Kristiansand, i tillegg til USA, Storbritannia, Singapore og Østerrike.

– Prisen har vært en fordel under rekruttering. Det å vise at vi har fått Ingeniørbragden har fått noen til å ta ekstra notis av at vi gjør noe som er interessant, spennende og fremtidsrettet, sier fjorårets vinner.

Fristen for å nominere kandidater i år er 25. september. Forslag på kandidater kan sendes til bragd@tu.no.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.