OLJE OG GASS

Trekker seg som Noreco-direktør

Scott Kerr velger å trekke seg som administrerende direktør i Noreco.
Scott Kerr velger å trekke seg som administrerende direktør i Noreco. Bilde: Ole K. Helgesen
Stein Jarle Olsen
23. mars 2011 - 09:58

– Årene i Noreco har vært meget spennede, og til tider også utfordrende. Vi har nå fullført en omfattende strategisk gjennomgang og konkludert med at Noreco fortsetter som et uavhengig oljeselskap. Ved denne korsvei har jeg besluttet å trekke meg, sier Scott Kerr i en pressemelding.

Drivkraft

Han velger nå å trekke seg som direktør i oljeselskapet Noreco, uten å komme med noen videre begrunnelse.

– Scott Kerr har ledet Noreco siden starten i 2005, og han har vært en sterk drivkraft i å bygge opp selskapet til å bli en respektert industriell aktør med en sterk portefølje og en meget kompetent organisasjon. Jeg vil takke Scott for innsatsen og ønsker ham lykke til videre, sier Norecos styreformann Lars Takla.

Ny sjef

Noreco-styret har utnevnt nåværende driftsdirektør Einar Gjelsvik (38) til fungerende direktør i selskapet. Gjelsvik har også vært direktør for strategi og investorkontakt, og før det jobbet i ulike stillinger i BP. Gjelsvik er sivilingeniør og har i tillegg mastergrad i administrasjon og strategisk ledelse.

Ny finansdirektør er styremedlem Rebekka Glasser Herlofsen, mens ny direktør for strategi og investorkontakt blir Kjetil Bakken, som nå er investor relations manager i selskapet.

Les også: Tørt nær Trym

Nytt olje- og gassfunn for Noreco

Minus for Noreco

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.