NYHETSBREV

Tre nye hos Elteco

 

18. mai 2015 - 06:29

Hanne Øien (44), Fredrik Andersen (36) og Aleksander Midteide (31) begynte alle i Elteco i februar.

Fredrik har de siste ti årene vært i Komplett og jobbet med B2B-salg, Product Management og hatt ansvaret for kommersielle produkter i Komplett.no. Fredrik skal være produktsjef for Bender Atics og nye produkter som lanseres i mai.

Alexander er utdannet elektroingeniør med kybernetikk fordypning og studerte i Oslo, med et års utveksling i Australia. Han har jobbet med ubåt-våpensystemer i Kongsberg Defence and Aerospace og offshore kontrollsystemer i Kongsberg Maritime. Hos Elteco skal Alexander være produktsjef for trafoer og filter fra Polylux og trafoer fra Tufvasson. Han vil også få ansvar for nye og spennende produkter som blir lansert i mai.

Hanne ble utdannet som Norges første kvinnelige automatiseringsmekaniker i 1992. Hun har en treårig teknisk-økonomisk utdannelse fra Høgskolen i Agder, Grimstad innen fornybar energi. Tilleggsutdannelse ved Høgskolen i Sør-Trøndelag, Trondheim innen VVS-teknikk med bacholergrad.I tillegg har hun en utdannelse som teknisk tegner. Hanne har jobbet hos Halton AS i to perioder, først som planleggingsingeniør og deretter som salgs- og produktingeniør.

ABK er en importør og et kompetansesenter for varmepumper og varmeopptak. Hos ABK jobbet hun med innesalg og backoffice. I Elteco skal Hanne jobbe som salgsingeniør.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.