APPS

Tre flotte meme-apps

Her er appene som gjør deg til en meme-mester.

Marius ValleMarius ValleJournalist
2. sep. 2011 - 18:41
Vis mer

Det er atter fredag, og det er atter på tide med en tung artikkel om viktige ting.

Som regel er vi i det nostalgiske hjørnet på slutten av uken, og sist fredag surfet vi YouTube etter gamle mobilreklamer (og kalte det arbeid).

Vi har også en flott artikkelserie om de villeste, flotteste og teiteste mobilene verden har sett.

Men i dag har vi altså gått en annen vei, og funnet frem til tre flotte meme-apper til Android. Om du nå klør deg i hodet og lurer på hva et meme er er det bare å flytte blikket litt til høyre og ta en titt på faktaboksen.

Nok prat. På tide å presentere godsakene!Instant Meme

Denne appen er en kameraapp som enkelt og greit klistrer trollface på ansikter. Etter oppstart får du opp en kamerasøker og en utløserknapp. Her er poenget selvsagt å ta bilder av folk, og appen kan kjenne igjen inntil tre ansikter i ett bilde. 

Etter bildet er tatt klisterer appen et trollface på ansiktene i bildet. Bildet kan deretter hentes frem fra mappen InstantMeme på minnekortet. Av en eller annen grunn dukker ikke bildene opp i bildegalleriet på testtelefonen vår.

Vi skulle også gjerne sett mulighet til å bruke frontkameraet, og ikke minst å dele bildet rett fra appen.

Vi tipper en av dere lesere kanskje til og med kjenner til en app som er bedre enn denne, men vi har i alle fall ikke funnet en.

LAST NED: Android Market

Ragefaces

Om det er trollface, rageface, me gusta eller andre meme-tryner som er favoritten finner du dem i denne appen. Dette er enkelt og greit en samlig ragefaces som du kan titte på, dele via meldinger, Facebook, e-post eller annet, eller lagre i bildegalleriet på telefonen.

Du kan også filtrere bildene på forskjellige kategorier.

Stort mer gjør ikke appen, og det syns vi er like greit. Denne gir oss muligheten til uttrykke oss når ord enkelt og greit ikke strekker til.

LAST NED: Android Market

Forever Alone SMS Widget

En flott widget til startskjermen, spesielt om du ikke har noen venner. Så lenge du ikke har noen uleste meldinger vises et lite forever alone-ikon. Skulle du få en SMS blir han superfornøyd.

Antakeligvis er det en melding fra operatøren din eller fra banken. Men han blir i alle fall ganske fornøyd. Og når du har lest meldingen er du forever alone igjen.

LAST NED: Android Market

Andre apps?

Siden du allerede har åpnet denne artikkelen og lest deg ned til bunnen antar vi at du enten er 15 år eller like nerd som oss i Mobili-redaksjonen. I alle tilfeller tipper vi at du har forslag til andre meme-apps til Android (eller iPhone). 

I så fall: Fortell om dem i kommentarfeltet under!

Vi er forresten ikke ukjente med meme-apps her i Mobili. I vår artikkel om 10 flott Android-spill har vi tatt med Nyan cat game.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.