Transportindustri AS på Fauske blir en del av Strømberg-Gruppen

Fra januar 2023 blir Transportindustri en del av Strømberg Gruppen og inngår i konsernetspåbygger gruppe under eierskap av Arka A/S.

Strømberg Gruppen blirr en av Norges største leverandører av utstyr til transportnæringen gjennom utstrakt egenproduksjon og import. Her to rekkverksbiler levert til Mesta.
Strømberg Gruppen blirr en av Norges største leverandører av utstyr til transportnæringen gjennom utstrakt egenproduksjon og import. Her to rekkverksbiler levert til Mesta. Foto: Transportindustri
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
6. jan. 2023 - 15:39

Strømberg Gruppen har overtatt 51prosent av av aksjene i Fauske-bedriften, mens de resterende 49 prosentene av aksjene eies fortsatt av tidligere eiere.

Strømberg-Gruppen sine påbyggere innehar stor kompetanse innen konstruksjon, produksjon og etter markedstjenester noe vi ser frem til å bli en del av

Siden oppstarten i 1977 har Transportindustri levert påbygg og utstyr til lastebiler og
nyttekjøretøy, og bygget opp en solid kundebase i Nord-Norge. Hovedproduktene har de
siste årene vært tyngre påbygg basert på Multilift og HIAB.

Siden 2004 har selskapet også drevet et av landsdelens største anlegg innen overflatebehandling for industri og tunge kjøretøy.

 
 

I tiillegg til nytt eierskap fortsetter virksomheten som tidligere, med samme ledelse, eget
merkenavn og samme produktsortiment. Strømberg Gruppen har i hovedsak seks virksomhetsområder. Disse omfatter påbyggervirksomhet, forhandlervirksomhet av lastebil og buss, næringseiendom, shipping, sand og finans.

Påbygger gruppen er en av Norges største leverandører av utstyr til transportnæringen gjennom utstrakt egenproduksjon og import.

Gruppen består av ARKA A/S, ARKA Rogaland A/S, Rolands A/S, Norslep A/S, Carbomix A/S og Transportindustri A/S

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.