NYHETSBREV

Trådløs tilbakemelding på manuelle ventiler

Emerson Process Management har utvidet sin Smart Wireless familie

Fisher trådløs posisjonsmåler
Fisher trådløs posisjonsmåler Bilde: Emerson
11. jan. 2016 - 21:54

Emerson Process Management har utvidet sin Smart Wireless familie med utgivelsen av Fisher® 4320 Wireless Position Monitor med On/Off Output Option - den første og eneste trådløse ventilautomatiserings-løsningen.

Produktet gir brukerne en kostnadseffektiv måte å oppnå trådløs ventilkontroll med posisjonstilbakemelding, skriver selskapet i en pressemelding.

Mye problemer med manuelt

De fleste prosessanlegg har hundrevis av manuelt betjente ventiler. I en undersøkelse der ansatte i prossessanlegg ble spurt om problemer vedrørende manuelle ventiler, svarer 90% at de har hatt problemer med dette i løpet av de siste 12 månedene, noe som kan resultere i utslipp, tapt produksjon og sikkerhetsrelaterte hendelser.

Se også:  Trådløst blir enklere

Trenger bare luft

Fisher 4320 Wireless Position Monitor, også nå med On/Off Output Option, er en kostnadseffektiv måte å automatisere manuelle ventiler, og er et godt alternativ fremfor solenoider og endebrytere. Man eliminerer behovet for ledninger og prosjektkostnadene og prosjektfasen reduseres ved å minimere ingeniørtid, materialer, kontrollsystem I / O samt installasjonsarbeid. Bare luft er nødvendig for å automatisere ventilen. Trådløse ventilløsninger fra Fisher installeres og kjøres igang raskt, og gir brukerne en kostnadseffektiv måte å oppnå sanntids ventilkontroll og posisjonstilbakemelding.I likhet med andre enheter i Emersons trådløse familie har Fisher 4320 en sikker og pålitelig ytelse, og 5 til 10 års batterilevetid med Smartpower ™. Den er også fullt kompatibel med eksisterende Smart Wireless selvorganiserende mesh-nettverk

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.