NYHETSBREV

Trådløs enhet varsler når nøddusjen blir brukt

Kan med enkel tilpasning monteres på alle nøddusjer i Norge

Rolf Jenssen ved en nøddusj der Emerson (som første) har lansert en nødmåler som registrerer og varsler hvis dusjon blir benyttet.
Rolf Jenssen ved en nøddusj der Emerson (som første) har lansert en nødmåler som registrerer og varsler hvis dusjon blir benyttet. Bilde: Joachim Seehusen
26. juni 2014 - 07:00

Emerson viste på årets Eliade en ny trådløs varslingsfunksjon for nøddusjer. Ofte er slike plassert på lite tilgjengelige steder, gjerne der det ikke er kabling.

Løsningen Emerson viser kan enkelt festes til eksisterende dusjer. En kontakt blir koblet til utløseren og sørger for at varsel blir sendt, til en operatør eller annen relevant person.

– De kan uten videre monteres på 80 prosent av de nøddusjene som er i bruk i Norge, med enkel tilpasning kan de brukes på alle sammen, sier Rolf Jenssen hos Emerson.

Batteriene skal ha en levetid på fem eller seks år, det nye HMS-tillegget skal derfor være driftssikkert.

– Vi er i samtaler med kunder allerede, vi har en der det er installert tett opp under 100 nøddusjer og en annen der det er 130 stykker. Vi forventer å selge minimum 200 av disse kontaktene i løpet av året, sier Jenssen.

Les om:Rolf Jenssen er Mr. Asset Manager

Rolf Jenssen ved en nøddusj der Emerson (som første) har lansert en nødmåler som registrerer og varsler hvis dusjon blir benyttet. Joachim Seehusen

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.