Touch-skjerm med marin godkjenning

Ingress

22. sep. 2016 - 07:00

Med DuraMon 7” marinegodkjent touch-skjerm utvider og komplimenterer Isic-systems produktutvalget sitt. Produktet er en spin-off fra DuraPanel 7 som har samme ytre mål, men med PC innbygget, skriver Acte i en pressemelding.

Med lav vekt og høy kvalitet kan skjermen med 800x480 (16:9), PCAP multi-touch brukes i mange applikasjoner. Displayet har en kontrast på 800:1 og innsynsvinkel på 89 grader fra alle fire sider som gjør den like egnet i portrett modus som i landskap modus. 

I 20 år har ISIC levert marin maskinvare for Ecdis, radar, automasjon, kontroll og overvåkning. Det er Acte som distribuerer Isics produkter i Norge. Acte har i tillegg til sin vanlig forretning med distribusjon av komponenter til kontraktsprodusenter, også utviklet en ny stor vertikal med levering av IT-utstyr for spesielle anvendelser, deriblant maritime bruksområder.

Se også: ACTE AS og ISIC Systems utvikler tettere samarbeid.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.