ARKIVNYHETER

Total lokal dominans i Stjørdal

Vegen som er markert med grønt er E 6-strekningen som blir utbedret. De røde vegene er de nye lokalvegene. Ill.: Statens vegvesen
Vegen som er markert med grønt er E 6-strekningen som blir utbedret. De røde vegene er de nye lokalvegene. Ill.: Statens vegvesen
29. apr. 2011 - 21:42

Om det er stor sprik mellom de to laveste anbudene, er det desto jevnere lenger ned på listen. Seks entreprenører har gitt pris. Bare 7,5 prosent skiller nr. to og nr. seks.

Konkurransen er totalt dominert av lokale entreprenører, som vanlig er på disse breddegrader. Røstad Entreprenør fra Verdal ligger nest lavest med et anbud på 21,456 mill. Deretter følger Arne Hernes fra Stjørdal (22,163 mill.), Grunnarbeid fra Trondheim (22,702 mill.), Tverås Maskin & Transport fra Stjørdal (22,773 mill.) og Brødr. Halle fra Stjørdal (23,078 mill.).

Den som får kontrakten skal bygge om E 6 over en strekning på 800 meter, hvorav 500 meter får et ekstra felt. Oppdraget omfatter også anlegg av 1 300 meter lokalveger og bygging av en 43 meter lang bru over E 6. Dessuten skal det støpes 250 kvm støttemurer og monteres 500 kvm støyskjermer.

Det aktuelle området ligger på Tillerhøgda en knapp mil nord for Stjørdal sentrum. Jobben skal være fullført juni neste år, men allerede i høst skal veganlegget tas i bruk.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.