BYGG

Toppsjefer sparket etter flykaos

KJEMPESTOR: Terminal fem på Heathrow er 40 meter høy, 396 meter lang og 176 meter bred. Hver av de fem etasjene har et areal på størrelse med ti fotballbaner.
KJEMPESTOR: Terminal fem på Heathrow er 40 meter høy, 396 meter lang og 176 meter bred. Hver av de fem etasjene har et areal på størrelse med ti fotballbaner. Bilde: British Airways
16. apr. 2008 - 07:34

Direktørene Gareth Kirkwood og David Noyes må begge gå.

Flyselskapet, som er Europas tredje største, har innstilt hundrevis av avganger og rotet bort titusener av kofferter og reisevesker etter åpningen av den nye terminalen i mars.

Søker etter ny sjef

– De to går som følge av det som skjedde under flyttingen til terminal 5. Selskapet ser nå etter en enkelt driftsdirektør som kan ta seg av oppgavene Kirkwood og Noyes var pålagt, het det i kunngjøringen fra BA tirsdag.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Har kostet dyrt

- Forholdene på Heathrows terminal 5 har skadet Londons anseelse og koster både byens eget og det øvrige Storbritannias næringsliv dyrt. Kaoset får utenlandske forretningsfolk til å kvie seg for å reise til Storbritannia, sier Tessa Jowell, som er minister for hovedstadsspørsmål.

Er utsatt

British Airways skulle ifølge de opprinnelige planene flytte nesten alle sine langdistanseruter til den nye terminalen fra 30. april.

Som følge av alle problemene der er denne flyttingen nå utsatt til 4. juni.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.