Topp 10: Dette var de mest leste sakene på veier24 i året som gikk

Se lista.

Vi har lagt bak oss et godt år, og kjører på videre i 2019.
Vi har lagt bak oss et godt år, og kjører på videre i 2019. Bilde: Bjørn Jørgensen/Samfoto
3. jan. 2019 - 15:31

I april giret vi opp satsingen på nett, med nytt navn og ny nettside. Vi får stadig flere lesere og følgere i sosiale medier, noe vi setter umåtelig stor pris på! 

Dette var de mest leste sakene i 2018: 

1. Statens vegvesen hever driftskontrakt med entreprenør i FolloDenne saken ble blåst rett før fellesferien. Da kunngjorde Vegvesenet at de sa opp driftskontrakten i Follo etter flere brudd på lønns- og arbeidsvilkår samt HMS.

2. Elektrofirma sparket ut av enda et tunnelprosjektSaken dreier seg om VVB Nordic, som i november mistet nok en tunnelkontrakt. Denne gangen handlet det om arbeider i Høyangertunnelen. 

3. K.A. Aurstad legger konkurs-skylda på AF Gruppen for arbeid på E6-prosjektI begynnelsen av desember ble det kjent at K.A. Aurstad hadde gått konkurs. Firmaet mente at arbeidet på E6-prosjektet i Soknedal var grunnen til konkursen. 

4. Fem entreprenører kjemper om den første store Rogfast-kontraktenDet er stor interesse rundt den første store kontrakten på Rogfast-prosjektet. I november ble det klart at tre norske og to utenlandske entreprenører hadde meldt sin interesse. 

5. Entreprenøren K. A. Aurstad er konkurs212 mistet jobben da K.A. Aurstad gikk konkurs i begynnelsen av desember. 

6. Hålogalandsbrua: Søndag åpnet endelig Norges nest lengste hengebruMye har blitt skrevet om denne brua de siste årene. Søndag 9. desember åpnet den endelig. 

7. Seks entreprenører kjemper om omfattende rassikringsprosjekt på Fosen i TrøndelagAnbudsåpninger er populært stoff på veier24. Denne saken ble kjent i midten av desember. 

8. Her ser du vinnerne av den historisk store OPS-kontrakten på strekningen Løten - ElverumI mars ble det kjent at Skanska hadde fått kontrakten på bygging av ny vei mellom Løten og Elverum. Prislappen var på 5,5 milliarder kroner, og dermed Norges største veikontrakt. 

9. Så er Skanska igang med rekordkontrakten - men den knappe byggetiden kan bli en utfordringReportasjen vår fra det første spadestikket på rekordkontrakten, ble også godt lest. 

10. Dette tjente nøkkelpersoner i vei- og anleggsbransjen i fjorSkattelistene vekker interesse hos mange, og på veier24 samlet vi informasjon fra nøkkelpersoner innen bransjen, samt toppsjefene i Statens vegvesen og Nye Veier. 

 

 

 

 

 

 

 

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Trer frem med omstilling som innstilling
Trer frem med omstilling som innstilling

 

 

 

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.