BYGG

Togtrøbbel på Drammensbanen

Torsdag fortsatte problemene for togreisende i hovedstadsområdet, med innstillinger på Drammensbanen og Flytoget på grunn av skinnebrudd.
Torsdag fortsatte problemene for togreisende i hovedstadsområdet, med innstillinger på Drammensbanen og Flytoget på grunn av skinnebrudd. Bilde: Scanpix
2. des. 2010 - 10:08

Torsdag fortsatte problemene for togreisende i hovedstadsområdet, med innstillinger på Drammensbanen og Flytoget på grunn av skinnebrudd.

Mellom klokken 10 og 11 er strekningen mellom Lier og Asker delvis stengt for trafikk grunnet reparasjonsarbeid etter et skinnebrudd på sporet.

Flere innstillinger

Stengningen førte til innstillinger på NSBs tog med destinasjon Drammen-Dal, samt Flytoget.

– Disse togene blir innstilt på strekningen Drammen-Asker-Drammen, og passasjerer vil bli henvist til andre tog. Togene må kjøre enkeltspor på denne strekningen, men vi regner med at reparasjonsarbeidet ikke vil ta mer enn en times tid, opplyser pressevakt Inge Hjertaas i Jernbaneverket til NTB.

Også i går

Tidligere torsdag fikk et tog på Østfoldbanen teknisk feil på Berg stasjon. Passasjerene ble overført til et annet tog. Det skal ikke være andre problemer på Østfoldbanen.

Også onsdag ettermiddag ble flere tog innstilt på Drammensbanen etter et skinnebrudd mellom Høvik og Stabekk i Bærum. (©NTB)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.