T2

Tøffere mobiler

Det eneste de nå strever med er å kunne produsere nok.

Det begrenser markedsandelen til rundt 20 prosent, med T610 på pallen som verdens mest solgte kameratelefon. Nå trår de til med nye modeller med himmelen som eneste begrensning.

T630 blir oppfølgeren til T610, med bedre design, bedre programvare og en skjerm som også kan leses i sollys. Den har QuickShare som gjør det enkelt å dele bilder over Bluetooth og snyte nettleverandørene for 2,5 kroner pr. bilde i MMS-kostnader.

K700 er en enda tøffere modell med litt større skjerm og med VGA-kamera, som også kan ta video, har digital zoom og fotobelysning. Tøft!

Med 32 MB internminne kan du bygge opp et lite album av bilder, mp3-musikk og video. Innbygd FM-radio med høyttalende vekkefunksjon har den også. For de med ringetonemani kan den også laste ned de siste hete fra en hitliste, og så betaler du for dem du liker.

For å hindre at du flørter med andre leverandører, lanserer svenskjapanerne også S700. Den har 1,3 megapixel kamera, 8X zoom, minnekort og masse andre godsaker som kanskje gjør at du lar pengene stå på konto til den kommer i fjerde kvartel.

Og dette er bare en smakebit, lover Sony Ericsson. Det kommer masse mer i år, som du bare må ha. Så knus sparegrisen og sett innholdet i et raskt voksende aksjefond.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.