MOBIL

To nye fra Sony Ericsson

Her ser du to nye mobiler fra Sony Ericsson. Men hva skal de hete?

Marius ValleMarius ValleJournalist
20. mai 2011 - 16:46

Sony Ericsson er i ferd med å lansere to nye mobiltelefoner som ligner veldig på Android-telefonene i Xperia-serien. Den ene ser ut til å være en Xperia-telefon, mens den andre er en Walkman-telefon.

Men ifølge Androidcommunity.com er det slett ikke snakk om Android-telefoner, men heller "vanlige" telefoner med trykkskjerm. Brukergrensesnittet ligner ikke rent lite på det som brukes på Xperia-telefonene, men utifra bildene å dømme er det mye som tyder på de ikke kjører Android.

De mangler for eksempel det vanlige oppsettet for statuslinjen som Sony Ericssons Android-telefoner har, og det kan se ut til at de ikke har tilbake- og meny-tast.

Nå skal det sies at rykter også vil ha det til at disse telefonene kjører Android, så nøyaktig hva slags telefoner dette blir er i øyeblikket ikke helt avklart.

Facebook-markedsføring

Produsenten prøver seg i alle fall på å få dem markedsført før lansering via Facebook ved å holde en konkurranse der du kan vinne muligheten til å teste telefonene før alle andre. For å delta må gjette riktig på spørsmål om hva telefonene heter, og ikke minst gi Sony Ericsson en god grunn til å gi akkurat deg en telefon.

Om du skal delta i konkurransen er ordet på gata at telefonene heter Txt Pro og Mix Walkman. Dog er dette ikke noe vi garanterer.

Fulltastaur og trykkskjerm

Txt Pro går angivelig under modellnavn CK15i og har fått fullt utskyvbart tastatur og trykkskjerm. Tastaturet minner mye om det du finner på Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro.

Mix Walkman ser ut til å være mer eller mindre samme telefon, bare med Walkman-logo. Det er uklart hvorvidt også denne har fullt tastatur.

Når telefonene skal lanseres er ikke kjent, men siden det står "coming soon" på Sony Ericssons Facebook-side tipper vi at det ikke er altfor lenge til.

Kilde: Androidcommunity.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.