Nye fjes i sekretariatet til Norsk Bergindustri

Njål Hagen (53) ansatt som fagsjef for bærekraft og miljø, og Lars-Erik Sletner (54) som fagsjef for politikk og samfunn.

Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
9. sep. 2019 - 07:58

Fra første desember består Norsk Bergindustris sekreatariat igjen av fire medarbeidere. Lars-Erik Sletner overtar stillingen til Olav Hallset som slutter i Norsk Bergindustri etter seks år. Njål Hagen starter i en nyopprettet stilling som fagsjef for bærekraft og miljø.

Njål Hagen kommer fra stillingen som produktansvarlig Vei og Miljø hos Sigurd Stave Maskin AS. Der har han imidlertid bare vært siden 1. juni i år. Fram til da var han fagsjef i Maskingrossisternes forening (MGF) der han blant annet har jobbet med å utvikle bransjestandarder og bidratt i utviklingen av fossil- og utslippsfrie anleggsplasser. I tillegg har han jobbet mange år som journalist og redaktør i fagblader for anleggsbransjen og kjenner derfor mange av Norsk Bergindustris medlemsbedrifter.

Lars-Erik Sletner kommer fra en stilling i Statens Vegvesen hvor han blant annet har jobbet med innfasing av infrastrukturprosjekter under Oslopakke 3. Gjennom sin rolle som administrerende direktør i Bedriftsforbundet har han lang og bred erfaring fra næringspolitisk utrednings- og påvirkningsarbeid. I tillegg har han bred erfaring fra offentlig sektor, hvor arbeid med Statsbudsjettet og taleskriver for ulike statsråder var sentrale arbeidsoppgaver. Lars-Erik er utdannet diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI, med tilleggsutdannelse innenfor jus og filosofi.

Njål Hagen har første arbeidsdag i sekretariatet allerede første oktober, og Lars-Erik Sletner starter første desember. 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.