NYHETSBREV

To-kanals prosess og programregulator

Modulært bygget

Prosessregulator Jumo DICON Touch
Prosessregulator Jumo DICON Touch Bilde: JUMO
9. des. 2014 - 07:00

Tyske Jumo har nå presentert en modell kalt DICON Touch, som er en universell tokanals prosess og programregulator. Begge kanalene inneholder de reguleringsmetodene som Jumo tilbyr, med to mulige optimaliseringsalternativer for å dekke prosessen etter de strengeste kriterier. Prosess og programregulatoren håndterer multi-sone, kaskade-kontroll og andre kompliserte regulatoriske oppgaver. Prosessen kan visualiseres igjennom et TFT fargedisplay. Berøringsskjermen sikrer at operasjonen blir komfortabel og intuitiv.

Gode tilkoblingsmuligheter

DICON Touch er modulært bygget, det skal sikre høy grad av fleksibilitet og gjøre den den godt egnet for de fleste applikasjoner. Instrumentet har fire analoge innganger for tilkobling av motstandselementer, termoelementer og sensorer med standard signaler. I tillegg finnes åtte eksterne innganger som gjør det mulig å måle og logge med høy presisjon.

Aktuatorer kan styres direkte fra instrumentet gjennom ulike variabler i enten analog eller digital form. Utgangene kan utvides ytterligere via eksterne moduler. Ulike grensesnitt er tilgjengelig for kommunikasjon med systemet på høyere nivåer. Kommunikasjon kan være Modbus (master / slave), Profibus DP eller Ethernet med online visualisering via webserveren.

Les også: To fluer i en smekk

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.