BYGG

To inneklimaselskaper blir til ett: Nå skal de kontrollere gasser, temperatur, fuktighet – og trykk

Navneendringen blir ikke stor for Airthight, som lager sensorer som måler trykkdifferensialer i bygg, når de nå blir en del av Airthings.

Overtar og flytter sammen: Administrerende direktør i Airthings, Øyvind Birkenes, har funnet en perfekt partner som nå blir en del av selskapet. Sammen med medgründer og sjef i Airtight, Per Magne Helseth skal de bygge et ny teknologi for å gjøre bygg sunnere, mer komfortable og mindre energikrevende.
Overtar og flytter sammen: Administrerende direktør i Airthings, Øyvind Birkenes, har funnet en perfekt partner som nå blir en del av selskapet. Sammen med medgründer og sjef i Airtight, Per Magne Helseth skal de bygge et ny teknologi for å gjøre bygg sunnere, mer komfortable og mindre energikrevende. Foto: Odd Richard Valmot
25. aug. 2020 - 10:00

Norske Airthings begynte for mange år siden virksomheten ved å utvikle en unik sensor for radonmåling. Over mange år har de blitt et selskap som holder rede på inneklimaet. De måler en lang rekke gasser i tillegg til radon og kan bidra til å styre ventilasjon i bygg etter behov.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.