To advokatfirmaer sikret seg storavtale med Statens vegvesen

Advokatfirmaene Grette AS og Føyen Torkildsen AS skal begge være være hovedsamarbeidspartnere i juridiske spørsmål for Statens vegvesen de nest to år.

OSLO  20171124.Oslo Tinghus. Norges lover 1687-2016.Foto: Berit Roald / NTB scanpix
OSLO 20171124.Oslo Tinghus. Norges lover 1687-2016.Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB Scanpix
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
24. aug. 2018 - 12:07

I kunngjøringen om kontraktsinngåelse oppgis kontraktens verdi til 120 millioner kroner. Dette er en rammeavtale, hvor Statens vegvesen har valgt å inngå avtale med to selskaper, for å sikre seg kapasitet nok.

Oppdraget går over to år, med mulig forlengelse på ett år, og er ifølge Statens vegvesen antatt å ha en totalkostnad på mellom 60 og 120 millioner kroner, avhengig at hvor stort behovet blir.

Svært stor kontrakt på fagområdet

Ved anbudsåpning hadde fem advoktaselskaper lagt inn pris som interessenter på oppdraget,  som må kunne sies å være en svært stor kontrakt innenfor dette fagområdet.

Seirende ut av anbudsrunden gikk  Grette AS og Føyen Torkildsen AS, begge store og velrennomerte advokatfirmaer med god spesialkompetanse særlig på offentlig forvaltning og entrepriserett.

Administrerende partner i Grette AS, Jacob S. Bjønness-Jacobsen, forteller til veier 24 at de naturligvis er veldig fornøyde med at SVV har valgt dem.

 

-Planlagt vekst innen infrastruktur

Jacob S. Bjønness-Jacobsen er administrerende partner i Grette AS
Jacob S. Bjønness-Jacobsen er administrerende partner i Grette AS

-Vi har lenge hatt et av landets største og fremste juridiske miljøer innenfor bygg- og anleggssektoren og er glade for at markedet stadig anerkjenner kompetansen vår innen entreprise og eiendom. Vi har de senere årene bistått Statens vegvesen med utvikling av nye OPS-kontrakter og totalentrepriser tilpasset samferdselssektoren.

-Kontrakten med SVV er et fint eksempel på vår planlagte og sterke sektorielle vekst innen infrastruktur – hvor vi i dag har en fin balanse mellom offentlige og private kunder. Vi ser veldig frem til å ta fatt på arbeidet sammen med SVV, forteller Bjønness-Jacobsen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.