IKT

Tjener penger på IT

Driftsinntektene steg med hele 42 prosent. Resultatet økte med over 20 prosent, og utbyttet ble doblet. – Vi kan se tilbake på et år med kraftig vekst, hvor vi attpåtil tjente penger. Det er ikke mange i IT-bransjen som kan skryte av det samme, sier administrerende direktør Tor Arne Wæraas i Runit.

I løpet av fjoråret har bedriften etablert seg med eget kontor i Oslo. Mange nye kunder er kommet inn, særlig fra bygg- og anleggsbransjen. Dessuten har Runit økt staben med 25 nye medarbeidere, og ved årsskiftet var det 145 ansatte i selskapet. – Vi regner med fortsatt høy vekst i år, og sikter oss inn mot 30 prosent økt omsetning, forteller Wæraas.

Runit leverer drifts- og konsulenttjenester og rådgivning innen IT, økonomi- og prosjektstyring, innkjøp og kompetanseutvikling. Selskapet ble skilt ut fra Sintef i 1998, og har hovedkontor i Trondheim. Runit har medarbeidere i Oslo, Bergen, Tønsberg, Moss, Lillehammer og Mo i Rana. For øyeblikket jobber selskapet med å få fotfeste på Vestlandet og siden kanskje også utenlands. (kas)

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.