NYHETSBREV

Tilbyr orden i protokoll- jungelen

Kommunikasjonsløsning fra HMS Industrial Networks

Joachim Seehusen
12. juni 2015 - 03:54

HMS Industrial Networks utgir nå «Anybus CompactCom for Common Ethernet» – en kommunikasjonsløsning som inkluderer en Ethernet-maskinvare som kan lastes med PROFINET, EtherCAT, Ethernet/IP eller Ethernet POWERLINK. Dette gir fleksibilitet for enhetsprodusenter som enkelt kan laste ned den ønskede industrielle Ethernet-protokollen til en CompactCom-brikke, blokk eller modul før levering til kunden.

Tre former

Lansert som en del av Anybus CompactCom 40-serien, kommer den vanlige Ethernet-løsningen tilgjengelig i tre ulike formfaktorer, avhengig av ønskede nivå av integrasjon til vertsenheten: Brikke, blokk eller modul, all lastbare på samme standardisert måte.

Anybus CompactCom er en serie med industrielle nettverksgrensesnitt som er integrert i en industriell enhet for å tilby tilkobling til forskjellige industrinettverk. CompactCom kommer i brikke-, blokk- eller modulformat, slik at brukeren kan velge integreringsgrad. Ved å implementere Anybus CompactCom kan utstyrsprodusenter oppnå en umiddelbar tilkobling til 20 industrielle nettverk ved å enkelt tilkoble det tilsvarende Anybus-produktet. Dette åpner nye forretningsmuligheter for utstyrsprodusenter og utvider deres marked betraktelig.

Produktet distribueres i Norge av AD Elektronikk.

Les også: Vil skreddersy kommunikasjonsløsninger

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.