Tilbyr konfigurering med bluetooth

Vega hevder å være den første som tilbyr bluetooth til å sette opp nivå- og trykktransmittere.

Displayet og betjeningsmodulen  Pliscom med bluetooth gir mulighet for kryptert, trådløs konfigurering og sensordiagnostikk via smarttelefon, nettbrett eller PC.
Displayet og betjeningsmodulen Pliscom med bluetooth gir mulighet for kryptert, trådløs konfigurering og sensordiagnostikk via smarttelefon, nettbrett eller PC.
2. sep. 2016 - 07:00

Nivå og trykkmålingsspesialisten Vega, introduserte ved årsskiftet som den første sensorprodusenten på markedet, bluetooth trådløs konfigurering av alle sine nivå og trykktransmittere, skriver selskapet i en pressemelding.

Modulær plattform

En ny generasjon av Pliscom, kombinert display og betjeningsmodul, gjør det mulig å konfigurere alle Vegas nivå og trykktransmittere trådløst via en app - enkelt, praktisk og sikkert.

Ved introduksjonen av nye Pliscom, styrker Vega ytterligere den modulære instrumentplattformen plics. Den trådløse kommunikasjonen Bluetooth, er egnet for alle bransjer og spesielt egnet for bruk på vanskelig tilgjengelige steder, røffe industrielle omgivelser, samt Ex- områder.

Kan brukes på eldre modeller

Leste du: Vega oppretter eget norsk selskap

En stor fordel med denne enheten er at den er kompatibel med alle plics -instrumenter som er produsert siden 2002 uten behov for programvareoppdatering, totalt over 1,5 millioner instrumenter.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned Vega Tools appen, monter Pliscom i instrumentet og du er klar! Konfigurering av instrumentene kan da utføres på et trygt område via smarttelefon, nettbrett eller pc, på en behagelig og sikker måte. Pliscom kan også monteres som eksternt display med diagnosefunksjoner.

Magnetisk penn

For de som fortsatt ønsker å utføre konfigureringen direkte på sine plics sensorer, har Vega et annet alternativ: en magnetisk penn tillater berøringsfri betjening direkte gjennom vinduet på lokket. Instrumentene er dermed alltid godt beskyttet, selv dårlige værforhold og tilsmussing kan ikke påvirke instrumentene

Displayet og betjeningsmodulen Pliscom med Bluetooth gir mulighet for kryptert, trådløs konfigurering og sensordiagnostikk via smarttelefon, nettbrett eller PC.

Fikk du med deg at transmittere brukes som stigetrinn?

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.