NYHETSBREV

Tilbyr bedre sporbarhet for elektronikk

Brady og tyske AMS Software & Elektronik har inngått et samarbeid om å tilby automatiserte og kostnadseffektive etikettmatere for sporbarhet til elektronikkprodusenter over hele Europa, Midtøsten og Afrika.

Brady etikettmater
Brady etikettmater Bilde: Brady
1. jan. 2016 - 04:20

Kombinasjonen av AMS ALF14-etikettmaterserie med Bradys sporbarhetsetiketter skal gi brukerne en effektiv løsning for automatisert merking for SMT-linjer i PCB-produksjon, skriver Brady i en pressemelding.

Ulike størrelser

AMS ALF14-etikettmaterserien skal ha en konkurransedyktig kostnadsstruktur og en design som lett kan justeres til vanlige etikettstørrelser og tapebredder fra 5 x 5 mm til 53 x 53 mm.

– ALF14-25, ALF14-40 og ALF14-55 driver ned kostnadene og øker kvaliteten fordi etikettene ikke trenger å bli kuttet ned til riktig størrelse og fordi materne ikke er begrenset til én etikettstørrelse, sier Ivan Bajic, daglig leder i AMS Software & Elektronik GmbH.

Alle ALF14-modeller eliminerer behovet for å bytte hele materen hvis eller når du bytter pick-and-place-maskinene. Det er kun matemaskinadapteren som trenger å skiftes, og det koster maks. 20 prosent av kostnadene ved en ny mater, skriver Brady.

Les også: Forenkler design av etiketter og skilt

Enkle å bruke

Alle tre etikettmaterne i ALF14-serien leveres med adaptere for vanlige SMT pick-and-place-systemer, noe som gjør dem til et svært fleksible verktøy med en svært kort installasjonstid. For tilpasning til andre maskiner kobles ganske enkelt den tilsvarende adapteren til materen, og så er sporbarhetssystemet oppe og går.

Etikettmaterens helautomatiske etikettføringssystem sikrer en reproduserbar etikettposisjonering for pick-and-place-systemer. Den enkle og raske registreringen og utmatingen holder tritt med kravene til moderne plukkeutstyr, mens den kompakte designen minimerer plassen som opptas i materacket.

Spesialiserte PCB-sporbarhetsetiketter

Etikettserien Brady UltraTemp™ kan leveres i enten blank eller fortrykt form etter spesifikasjoner fra brukeren og er klar for utmating fra ALF14-etikettmatere. UltraTemp-etiketter holder seg intakte og lesbare gjennom produksjonsprosessen for kretskortet og kan motstå en rekke kjemikalier, temperaturer og høyt trykk samtidig som materialets og kretskortets integritet opprettholdes, for å oppnå full sporbarhet gjennom hele verdikjeden. Dessuten er disse etikettene spesielt utviklet for å møte behovene til dagens moderne automatisering.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Schneider Electric
Forenkler bærekraftsrapportering i datasentre
Forenkler bærekraftsrapportering i datasentre

Se også: Bærbar skriver for kabelmerking

Stiftet i 1914

Brady Corporation er en internasjonal produsent av komplette løsninger som identifiserer og beskytter mennesker, produkter og steder. Bradys produkter omfatter etiketter, skilt, sikkerhetsinnretninger, utskriftssystemer og programvare. Selskapet ble grunnlagt i 1914 og har en variert kundebase innenfor elektronikk, telekommunikasjon, industri, elektro, bygg og anlegg, utdanning, medisin, romfart og en rekke andre bransjer. Brady har hovedkontor i Milwaukee i Wisconsin, og selskapet har om lag 6400 ansatte verden over.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.