NYHETSBREV

Tilbyr bedre produkter for systemintegratorer

Advantech, med hovedkontor i Taiwan og tyske Hilscher Gesellschaft für Systemautomation mbH har inngått en samarbeidsavtale.

Fra venstre: Brigido Reyes, teknisk direktør for iAutomation, Tineke Bergen, markedsdirektør iAutomation, Paul Diepstraten, salgs­direktør iAutomation, alle fra Advantec. Til høyre står Armin Pühringer, salgsdirektør i Hilscher Gesellschaft für Systemautomation.
Fra venstre: Brigido Reyes, teknisk direktør for iAutomation, Tineke Bergen, markedsdirektør iAutomation, Paul Diepstraten, salgs­direktør iAutomation, alle fra Advantec. Til høyre står Armin Pühringer, salgsdirektør i Hilscher Gesellschaft für Systemautomation. Bilde: Advantech

Advantech

Advantech ble grunnlagt i 1983, og tilbyr omfattende systemintegrasjon, maskinvare, programvare, 
kundesentrerte designtjenester, innebygde systemer, automatiseringsprodukter og global logistikkstøtte.

Selskapet har over 5000 anstte verden rundt og omsatte i 2011 for knapt 900 millioner ifølge Wikipedia.

Hilscher

Hilscher Gesellschaft für Systemautomation mbH har over 230 ansatte og kan se tilbake på mer enn 25 år med kontinuerlig vekst. Hilscher kjernekompetanse ligger i egen ASIC-teknologi til feltbuss og sanntids-ethernet og utvikling og produksjon av industrielle kommunikasjonsløsninger til moderne fabrikkautomatisering.

Det taiwanske selskapet opererer innen industrikommunikasjon, og har produkter som støtter alle store feltbuss- og sanntids-ethernetkommunikasjonsmoduler.

Advantech, som er en leverandør av globale innebygde og automatiserte løsninger, er stolt over å kunne kunngjøre samarbeidet med Hilscher, og å introdusere et bredt spekter av feltbussapplikasjoner i sin portefølje med industrielle automatiseringsprodukter. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Les også: Hva er en prosess og industrielle måleinstrumenter?

Industriell automatisering

Avtalen skal bidra til at de to komplimenterer hverandres tilbud i det industrielle automatiseringsmarkedet, og den vil bidra til å utvide Advantechs innebygde beregningsautomatiseringsplattformer med sanntids-ethernetprotokoller basert på Hilschers MiniPCIexpress-kort med netXteknologi.

iDoor-konsept

Advantech introduserte nylig en ny teknologi ved navn iDoor til sin automatiseringsberegningsplattform. Dette innebærer en modulbasert metode som skal gi en rekke enheter fleksibel funksjonalitet.

iDoor-teknologien gir systemintegrerere fleksibiliteten til å velge den funksjonaliteten de trenger uten ekstra kostnader til utskifting og funksjoner de aldri kommer til å bruke. Ved å bruke standardkomponenter- og grensesnitt kan integrereren ta i bruk både dagens ypperste teknologier så vel som de kommende IPC-trendene, heter det i pressemeldingen.

Les også:  Rullende datasenter i container

Omfattende tilbud

Moduler til iDoor-systemer inkluderer: Feltbussprotokoller som Profibus, Profinet, Ethercat og Powerlink minneutvidelse og lagring med Backup MRAM, Cfast/Compact Flash og SD/MSD; digital og analog I/O som multifunksjon, analog IO, digital IO & counter; smarte sensorer som Smart Meter, Pressure Sensor, temperatursensor og lyssensor; og kommunikasjon som GPS, 3G, LTE, Wi-FI, GPS, GPRS, ZigBee, RFID, Bluetooth og LTE. For tiden er sju moduler tilgjengelige, og flere kommer snart.

Spennet av iDoor-utvidelsesmoduler inkluderer kommunikasjonsutvidelser for PTP (Precision Time Protocol) i henhold til IEEE 1588-standarden, WAN/LAN-moduler som støtter WIFI, GPS/GPRS, 3G eller ZigBee.

Modulær tilnærming

Denne modulære tilnærmingen, gjennom integrering av Hilschers sanntidsethernet-feltbussteknologi lar OEM-er eller systemintegratorer tilby sine kunder et bredt utvalg av de ypperste innebygde pc-teknologiene i et industrialisert format til en lang rekke operativsystemer, fysiske formfaktorer, og displaygrensesnitteknologier basert på en velprøvd Cots-plattform som nøyaktig dekker kundenes behov. Det resulterer i økt salg og overskudd.

Les om: IT-sjefene bryr seg ikke om maskinvare

Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.