NYHETSBREV

Tilbyr bedre produkter for systemintegratorer

Advantech, med hovedkontor i Taiwan og tyske Hilscher Gesellschaft für Systemautomation mbH har inngått en samarbeidsavtale.

Fra venstre: Brigido Reyes, teknisk direktør for iAutomation, Tineke Bergen, markedsdirektør iAutomation, Paul Diepstraten, salgs­direktør iAutomation, alle fra Advantec. Til høyre står Armin Pühringer, salgsdirektør i Hilscher Gesellschaft für Systemautomation.
Fra venstre: Brigido Reyes, teknisk direktør for iAutomation, Tineke Bergen, markedsdirektør iAutomation, Paul Diepstraten, salgs­direktør iAutomation, alle fra Advantec. Til høyre står Armin Pühringer, salgsdirektør i Hilscher Gesellschaft für Systemautomation. Bilde: Advantech
16. sep. 2014 - 07:00
Vis mer

Det taiwanske selskapet opererer innen industrikommunikasjon, og har produkter som støtter alle store feltbuss- og sanntids-ethernetkommunikasjonsmoduler.

Advantech, som er en leverandør av globale innebygde og automatiserte løsninger, er stolt over å kunne kunngjøre samarbeidet med Hilscher, og å introdusere et bredt spekter av feltbussapplikasjoner i sin portefølje med industrielle automatiseringsprodukter. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Les også: Hva er en prosess og industrielle måleinstrumenter?

Industriell automatisering

Avtalen skal bidra til at de to komplimenterer hverandres tilbud i det industrielle automatiseringsmarkedet, og den vil bidra til å utvide Advantechs innebygde beregningsautomatiseringsplattformer med sanntids-ethernetprotokoller basert på Hilschers MiniPCIexpress-kort med netXteknologi.

iDoor-konsept

Advantech introduserte nylig en ny teknologi ved navn iDoor til sin automatiseringsberegningsplattform. Dette innebærer en modulbasert metode som skal gi en rekke enheter fleksibel funksjonalitet.

iDoor-teknologien gir systemintegrerere fleksibiliteten til å velge den funksjonaliteten de trenger uten ekstra kostnader til utskifting og funksjoner de aldri kommer til å bruke. Ved å bruke standardkomponenter- og grensesnitt kan integrereren ta i bruk både dagens ypperste teknologier så vel som de kommende IPC-trendene, heter det i pressemeldingen.

Les også:  Rullende datasenter i container

Omfattende tilbud

Moduler til iDoor-systemer inkluderer: Feltbussprotokoller som Profibus, Profinet, Ethercat og Powerlink minneutvidelse og lagring med Backup MRAM, Cfast/Compact Flash og SD/MSD; digital og analog I/O som multifunksjon, analog IO, digital IO & counter; smarte sensorer som Smart Meter, Pressure Sensor, temperatursensor og lyssensor; og kommunikasjon som GPS, 3G, LTE, Wi-FI, GPS, GPRS, ZigBee, RFID, Bluetooth og LTE. For tiden er sju moduler tilgjengelige, og flere kommer snart.

Spennet av iDoor-utvidelsesmoduler inkluderer kommunikasjonsutvidelser for PTP (Precision Time Protocol) i henhold til IEEE 1588-standarden, WAN/LAN-moduler som støtter WIFI, GPS/GPRS, 3G eller ZigBee.

Modulær tilnærming

Denne modulære tilnærmingen, gjennom integrering av Hilschers sanntidsethernet-feltbussteknologi lar OEM-er eller systemintegratorer tilby sine kunder et bredt utvalg av de ypperste innebygde pc-teknologiene i et industrialisert format til en lang rekke operativsystemer, fysiske formfaktorer, og displaygrensesnitteknologier basert på en velprøvd Cots-plattform som nøyaktig dekker kundenes behov. Det resulterer i økt salg og overskudd.

Les om: IT-sjefene bryr seg ikke om maskinvare

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.