Tilbake til røttene

Rett før sommerferien gjenoppstod Triple-S.

Fra venstre Flemming Graversen, forretningsutvikler for olje og gass og adminsitrerende direktør i Triple-S, Eiliv Elvebakk
Fra venstre Flemming Graversen, forretningsutvikler for olje og gass og adminsitrerende direktør i Triple-S, Eiliv Elvebakk
15. sep. 2016 - 07:00

Selskapet ble startet i 1991 av ​de tre S-ene Sedlak, Sæther og Sørum. Agenturet for amerikanske Rockwell Automation, med varemerkene Allen-Bradley og Rockwell Software, var kjernen i virksomheten. I 2009 ble selskapet kjøpt av Goodtech ASA og fusjonerte med to andre selskap til Goodtech Products. I februar 2016 kjøpte Addtech AB alle aksjer i Goodtech Products og i juni tok selskapet tilbake sitt gamle navn, Triple-S.

Les: Goodtech products solgt til Sverige

– I relasjon med kunder, samarbeidspartnere og leverandører skal Triple-S være tett på, levere kvalitet og sikre dem rett kompetanse gjennom å være solide, samspillende og skapende, sier administrerende direktør Eiliv Elvebakk.

Triple-S har avtale med svenske HMS Industrial Networks, og skal selge Anybus og Netbiter i det norske markedet. Selskapet fokuserer sin virksomhet rundt automasjon og industriell kommunikasjon. De har 23 ansatte, og omsatte i fjor – under navnet Goodtech Products – for knapt 88 millioner kroner.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.