ARKIVNYHETER

Ti nye Cat'er i èn ordre

Orderen består av syv hjullastere. Fire Cat 980K (34 tonn), èn Cat 972K (28 tonn), 1 èn Cat 966K (27,5 tonn) samt en Cat 988H på 57 tonn.

Av gravemaskiner bestilte G.Holt den store 374D på hele 80 tonn, den nye 349E på 55 tonn samt 307DL på 8 tonn. Alle maskinene blir selvsagt levert med serviceavtale.

988H skal gå fast i Kristiansund og 374D i Sandnesjøen. Øvrige maskiner flyttes etter behov. 374D kom i 2011 og blir den tredje 374D i Norge.

G. Holt Grusforretning er en av landets ledende selskaper på mobil knusing med hovedkontor på Kongsvinger og ledes av Roy Holth. Selskapet har en rekke uttak blant annet i Østfold, Akershus, Hedmark og Oppland og på mobil knusing kjent for store prosjekter som Snøhvit, Langøya, Vestbase Kristiansund, Gardermoen, Gassterminalen på Kollsnes samt AF's anlegg for mottak av utrangerte installasjoner fra olje- og gassindustrien på Vats. Selskapet har fen stor Cat-flåte fra før.

-Vi har fått en pangstart på salg av K-serie hjullastere. De 6 her var den største enkeltbestillingen til nå, men vi har signert mange enkeltavtaler på de nye hjullasterene. Tilbakemeldingene er kjempebra og vi har store forventinger til både K og E- serie, sier markedsjef Espen Paulseth i Pon Equipment.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.