ARKIVNYHETER

Thunes ny adm.dir i Rambøll

Ole-Petter Thune, administrerende direktør for Rambøll i Norge
Ole-Petter Thune, administrerende direktør for Rambøll i Norge
27. okt. 2010 - 09:12


- Jeg ser frem til å bidra til å videreutvikle og styrke virksomhetens posisjon i det norske markedet, og til samarbeidet med resten av konsernet både på den nasjonale og internasjonale arena, sier påtroppende administrerende direktør i Rambøll, Ole-Petter Thunes.

- Med min erfaring fra bransjen gjennom mange år er det spesielt spennende å få ansvaret i Norge for Nordens ledende rådgivende virksomhet innen plan, design og teknikk og et av landets fremste kompetansemiljøer innen byggenæringenHar lang erfaring

- Vi er svært glade for at Ole-Petter Thunes har takket ja til stillingen som ny administrerende direktør, sier konserndirektør i Rambøll Gruppen, Knut Akselvoll. Med lang erfaring fra små og store rådgivende ingeniørvirksomheter, sterk teknisk bakgrunn og gode resultater fra arbeid med strategi- og forretningsmessige problemstillinger, har han det beste utgangspunkt for å lede virksomheten i Norge i tiden fremover. Vi er sikre på at Ole-Petter vil implementere og gjennomføre Rambølls ambisiøse vekststrategi på en meget god måte og vi gleder oss til å arbeide sammen med han.Vært divisjonsleder

Ole-Petter Thunes har siden 2007/2008 vært divisjonsleder for Divisjon Vest i Sweco Norge AS og en del av ledergruppen i selskapet. Frem til og med 2007 var Thunes administrerende direktør i Opticonsult, som da ble kjøpt av Sweco. Thunes er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim og bedriftsøkonom fra BI. Han har tidligere ledet Siv. Ing. Johan Thunes AS som han var med å utvikle fra en enfaglig rådgiver med i overkant av 20 ansatte til den flerfaglige virksomheten Opticonsult, med 160 medarbeidere.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.