Think med fem-seter

Think var tidligere eid av Ford. Og ut fra designen på fronten på konseptbilen Ox kan det virke som om Ford lot det ligge igjen noen designskisser. (Bilde: Think)
Konseptbilen Think Ox ble presentert i Geneve i dag. (Bilde: Johannessen, Sara )
Think Ox (t.v) og Think City ble vist for publikum under åpningen av den 78. bilmessen i Geneve. (Bilde: Johannessen, Sara )
Think Ox er utstyrt med panoramatak. (Bilde: Think)
Think Ox har fem seter i motsetning til Thinks tidligere to-setere. (Bilde: Think)
Det vil gå noen år før en lignende Think-bil er klar for serieproduksjon. (Bilde: Think)
Når Think Ox kommer i produksjon er kanskje batteriteknologien kommet så langt at elbilene kan fungere som mer enn bybiler. (Bilde: Think)
På golfbanen er elbilene allerede dominerende i motsetning til i trafikken. (Bilde: Think)
Think utstilling på Europas støste bilmesse i Geneve er designet av Snøhetta, og dette er det første stedet som har utstilling utendørs. (Bilde: Johannessen, Sara )
Think Ox. Konseptet har god plass til fem med bagasje og skal gå 200 km på en lading. Bilen bel presentert i Geneve i 2008. (Bilde: Think)
  • Motor

Think Ox er navnet på konseptbilen som gir et inntrykk av hvordan kommende modeller fra den norske elbilprodusenten vil være.

Think-boble

Think Ox ble vist for første gang under den 78. bilmessen i Geneve tirsdag. På samme messe skal nye Think City få sin offisielle europalansering - inne i en gjennomsiktig plastboble, eller en klode, designet av arkitektfirmaet Snøhetta.

Men mens Think City begynner å rulle ut fra samlebåndene på fabrikken på Aurskog i løpet av denne måneden, ligger produksjon av Ox noen år fram.

Større plass og rekkevidde

Konseptbilen som ble presentert er fem-seters MPV som med dagens batteriteknologi vil gi en rekkevidde på 20 mil.

Det er et par mil og tre seter mer enn Think City.

Nye ideer

Materialvalget fra City går igjen i stor grad, men Think-designerne har hentet fram noen teknologiske nyvinninger. Blant annet skal Ox ha en kjørecomputer som yter rettferdighet til begrepet computer. Den skal nemlig være online til enhver tid, heter det i en pressemelding fra Think.

Populær

Den 78. bilmessen i Geneve i Sveits er Europas største og arrangeres mellom 4. og 16. mars.

Det er ventet over 700.000 besøkende til messen, blant dem 5.000 journalister.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå