MOBIL

Test: null

Vinn et tynt hodesett

Vinnerne er trukket!

OPPDATERT: Vinnerne er trukket. De heldige som får tilsendt hvert sitt Plantronics Voyager Legend er:

  • Mansoor Elahi fra Oslo
  • Gørill Engh fra Horten

Vi gratulerer!

------

Om du ikke har hendene fri kan en håndfri være kjekt å ha. Spør du oss er en trådløs håndfri veien å gå, siden du slipper å vikle deg inn i ledninger og løse opp i kabelsalat når du skal ta en prat.

Nå kan du vinne ett av to Plantronics Voyager Legend-hodesett. Dette er et hodesett med en vekt på 18 gram, som har fokus på komfort og lydkvalitet. Det har bevegelsesgjenkjenning, slik at du kan besvare samtaler ved å sette hodesettet på øret. Om du allerede har hodesettet på deg, vil det fortelle hvem som ringer, og du kan svare ved å snakke til det. Hodesettet har også støyreduksjon, og et vannavstøtende belegg.

Premien er levert av Plantronics, og har en verdi på 600 kroner.

For å delta svarer du på spørsmålene under. Konkurransen varer til tirsdag 29. oktober klokken 16, og vi trekker ut to vinnere.

Konkurranseregler: Konkurransen varer til og med tirsdag 29. oktober klokken 16.00. Du kan kun delta én gang. Ansatte i Mobili Media AS eller Teknisk Ukeblad Media AS kan ikke delta. Vinnerne annonseres på i denne artikkelen etter trekningen, og kontaktes pr e-post.

Les mer om: