APPS

Test: null

Værskryt med stil

ANDROID-/iOS-APP: Instaweather lar deg legge værmeldinga på bildene dine.

Marius ValleMarius ValleJournalist
15. apr. 2013 - 20:23
Vis mer

Om det er noe vi nordmenn er glade i er det å snakke om været. Og er du så heldig at du befinner deg i sydligere strøk er det en helt egen glede i å poste oppdateringer om hvor glimmers været er der du ligger på stranda og mesker deg.

Instaweather er en app som lar deg gjøre dette med stil. Den lar deg nemlig legge værmeldingen på bilder, slik at du kan poste disse på Facebook eller andre sosiale medier.

Appen er enkel og grei i bruk. Du starter den opp, knipser et bilde og velger hvordan værinformasjonen skal presenteres. Deretter søker du opp plasseringen din over internett, og poster det hele på ønsket tjeneste.

Akkurat det siste forutsetter nødvendigvis at du har internettilkobling, men om du sitter på en rolig strandkafé med gratis Wi-Fi er ikke dette noe problem.Du kan selv velge hva som skal vises, og hvordan.

Legg på skins

Det er en rekke forskjellige skins du kan legge på bildene dine, og de kan vise forskjellig informasjon. Om det holder å vise hvor du er og hvor varmt det er kan du legge på litt informasjon. Om de neste dagene blir en glansrekke av solskinnsdager kan du legge på et femdagersvarsel.

Appen koster 6 eller 7 kroner avhengig av hvilket operativsystem du bruker, men det finnes også en enklere gratisversjon.

Om du har Windows Phone finnes ikke akkurat denne appen, men Photoweather Pro gjør samme nytten.

HER FINNER DU FLERE APPER TIL DIN MOBIL

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.