NYHETER

Test ut trendene

Prediktor byr på kostnadsfri test av Apis OPC Trend Historian.

Historikkprogram som koples mot OPC og som skalerer mot aktuell maskinvare.
Historikkprogram som koples mot OPC og som skalerer mot aktuell maskinvare. Bilde: Prediktor
11. jan. 2013 - 14:05

Programmet kan lastes ned fra prediktor.no og kan benyttes med full funksjonalitet i en tidsbegrenset prøveperiode.

 

Nyheten skal være et allsidig produkt for innsamling, lagring og visualisering av data fra OPC-servere. Data lagres i tidsseriedatabaser, og gjøres tilgjengelig for OPC-klienter. I denne sammenhengen er tidsserier en tabell av data indeksert med et tidsstempel eller et tidsintervall. Tidsserier kalles ofte profiler, kurver eller trender.

 

Programvaren blir allerede benyttet for virksomhetskritiske systemer innen blant annet maritim sektor, offshore, solar, olje og gass (boring og produksjon) og papirproduksjon.

 

Den er tilgjengelig i flere utgaver, både i forhold til funksjonalitet og antall tidsserier som kan lagres. Brukeren kan dermed velge den utgaven som passer behovet best.

 

Programvaren skal være riktig skalerbar. Det er ingen begrensninger i antall tidsserier som kan lagres eller antall tilkoblede OPC-servere. Brukeren kan fritt velge hvilke dataelementer som skal lagres fra ulike OPC-servere. Den faktiske begrensningen i kapasitet ligger i maskinvaren. Det betyr at løsningen skalerer direkte med maskinvaren som velges for løsningen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.