TESTER

Test: null

Test av HTC Incredible S

Incredible S er en flott mobiltelefon, men prisen er et hakk eller to for høy. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
3. mai 2011 - 16:43
Vis mer
Høydepunkter

Skarp og stor skjerm, bra batteritid, kraftig maskinvare, god lyd

Ulemper

Skiller seg ikke veldig ut, koster mer enn bedre spesifiserte konkurrenter, mangler dedikert kameratast og HDMI-utgang

Veldig kort sagt

HTC Incredible S er en solid og bra HTC-telefon som leverer varene over stort sett hele rekka. Om du har hatt en HTC-telefon før, og var fornøyd med den, blir du nok også veldig fornøyd med denne telefonen. Den har imidlertid nok av konkurrenter, og flere av disse gir deg strengt tatt bedre spesifikasjoner til samme eller lavere pris. 

Gå til rett til...Hele testenYtelsestesterKamerabilder og -videoFull spesifikasjonsliste Konklusjon

HTC har siden februar vist frem hele seks nye Android-telefoner. Den nest kraftigst spesifiserte av disse er Incredible S.

Til tross for at mye av materialene er plast føles telefonen både kompakt og solid. Dette kommer ikke som noen overraskelse, da god kvalitetsfølelse er blitt et av HTCs kjennemerker de siste årene.

På innsiden av Incredible S finner du den samme prosessoren og grafikkbrikken som i Sony Ericssons toppmodell, Xperia Arc. Dette gir deg god respons og generelt nok krutt til å kjøre alt innholdet du finner på Android Market og HTCs forhåndsinstallerte programvare uten hakking og tregheter.

Telefonen har foreløpig ikke blitt oppdatert til Android 2.3, men dette er ikke noe stort problem da denne er ventet så tidlig som neste måned.

Menysystemet i telefonen er HTCs egenutviklede Sense. Om du ikke er vant til HTC-telefoner kan dette kanskje føles litt overveldende i starten, men det er fullt av smarte, små løsninger du fort lærer deg å sette pris på. Om du ikke skulle være fornøyd tar det heller ikke mer enn ett minutt å bytte ut menyene.

Skjermen i Incredible S er en Super-LCD på fire tommer, og har en oppløsning på 800 x 480 piksler.

Bildekvaliteten er svært god og skjermen er også responsiv, noe som bidrar ytterligere til en fin brukeropplevelse enten det er surfing, spill eller bare navigering i menyene du driver med.

Kameraet i telefonen tar stillbilder i en oppløsning på åtte megapiksler, og kan filme i 720p. Bildekvaliteten er midt på treet, som du selv kan se i galleriet vårt.

Telefonen er en super surfetelefon som tar unna tunge nettsider.

Den fungerer også veldig bra som underholdningsmobil, da den har god musikkspiller og støtte for en rekke populære videoformater.

Trenger du en jobbmobil fungerer Incredible S bra, med støtte for Exchange, en e-postklient og en bra kalender. 

Incredible S gjør ellers en bra jobb som telefon. Her får du god lydkvalitet og et batteri som varer merkbart lenger enn gjennomsnittet for telefoner som dette.

Det største argumentet for å ikke kjøpe Incredible S er at den slett ikke er alene om å tilby en svært god kombinasjon av maskinvare og programvare. Telefonen koster i skrivende stund over 4000 kroner, noe som plasserer den i en kategori med svært mange alternativer. Sony Ericsson Xperia Arc og LG Optimus 2X er to eksempler på telefoner som gir deg enda bedre spesifikasjoner til lavere pris. HTCs egne Desire HD gir deg også omtrent samme pakken i tillegg til større skjerm, til hakket lavere pris. 

At det finnes konkurrenter betyr selvfølgelig ikke at Incredible S er et dårlig kjøp.

Om du har brukt (og vært fornøyd med) HTC-telefoner som Desire, Legend eller Hero tidligere, men gjerne kunne tenke deg sprekere maskinvare og større skjerm, er Incredible S et ypperlig valg.

Les hele testen av HTC Incredible S »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.