TESTER

Test: null

Test av dual-SIM-telefonen Samsung B7722

To telefoner i ett for deg som MÅ ha det.

Marius ValleMarius ValleJournalist
24. sep. 2010 - 15:20
Vis mer
Høydepunkter

To telefoner i ett, med god batterilevetid og mange nyttige funksjoner.

Skuffelser

Litt treg, håpløs nettleser, ikke æøå på fulltastaturet, ingen utgang for 3,5 mm minijack, treg filoverføring.

Veldig kort sagt

Samsung B7722 er en telefon for spesielt interesserte. Den imponerer ikke på noen områder. Du skal holde deg langt unna denne dersom du ikke har et pressende behov for å ha to SIM-kort i en og samme telefon. Har du dette behovet får du en helt OK telefon med en del kjekk funksjonalitet.

Gå rett til hele testen »

Konklusjon

Dersom du har to SIM-kort og to telefoner har du kanskje følt litt på hvor upraktisk dette kan være innimellom. Med en Samsung B7722 slipper du å lade to telefoner og drasse dem med deg.

Dessverre er det slik at vi som faktisk bruker to abonnementer er i mindretall, så mobilprodusentene bruker ikke så mye tid på oss. Samsung har imidlertid sett at det er et marked for telefoner med to SIM-kort, og har sluppet to slike telefoner i Norge.

Den forrige, Samsung C5212 imponerte oss ikke. Det gjør ikke B7722 heller.

Telefonen er litt treg, har en irriterende elendig nettleser som knapt er brukende til noen ting og har gammeldags trykkskjerm. Det er heller ikke utgang for vanlig hodesett, og skal du kopiere musikk til telefonen må du belage deg på at det går veldig, veldig tregt.

Så er dette også de mest vesentlige ankepunktene, og du kan fint leve med det dersom du har et reelt behov for to SIM-kort i samme telefon.

Det er dessuten en del positive ting å trekke frem. Vi liker at B7722 har god batterilevetid, har et lettbrukt menysystem, ganske god lyd under samtaler og et habilt kamera.

Se bilder tatt med kameraet »

Men vi klarer ikke å bli overbeviste. Vurdert opp mot andre telefoner på markedet er nemlig B7722 en helt midt på treet mobil. Så selv om vi går rundt med to mobiler i lomma vil vi heller ha to gode enn en laber.

Vær oppmerksom på at du må ut med fra 2900 kroner. Til den prisen kan du få en Android-telefon som duger (for eksempel LG Optimus One) og en billigtelefon du kan ha ekstra-SIM-kortet ditt i (for eksempel Nokia 2690). Da har du fortsatt penger til overs.

Les hele testen av Samsung B7722 på de neste sidene »
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.