T2

Test: DENON AH-MM200

Smått og solid

TEST: Denon AH-MM200.

5. juni 2015 - 18:23
Vis mer

Denne artikkelen er del av en samletest: Vi tester ni hodetelefoner

Det minste settet fra Denon, AH-MM200, er også noen av de minste hodetelefonene du kan bekle hodet med. Men da er det også bare plass til 30 mm drivere. Det betyr selvfølgelig kompromisser på lydsiden.

Alle hodetelefonene fra Denon er mekanisk solide og elegante. De har tekstil mot hodesiden og skinn oppå, og de er mindre klamme å sitte med lenge.

Les også: Skal du velge Wimp eller Spotify?

Billigst

De minste hodetelefonene i Denons AH-MM-serie koster 1900 kroner. De er ikke billige, men noe av pengene går nok til den solide mekanisk konstruksjonen som kjennetegner hele serien.

De små klokkene kan, akkurat som på den Sett bort fra prisen er dette vakkert på alle måter , felles helt inn til hodebøylen i skinn og tekstil. Det betyr at de små klokkene kan blir særdeles kompakte og transportvennlige. Hvis dette er et poeng, er disse et meget godt valg. Klokken er bygget i aluminium og glassfiberarmert plast så det er ingenting å si på robustheten.

Les også: Disse ørepluggene kan du endre bass og diskant på selv

Tenor

Lyden på de minste Denon-ene er klar og fin, men som forventet finner vi ikke den samme bassgjengivelsen som i to største. Den er grei nok om du ikke er opptatt av de dype tonene. I så fall bør du velge en av de større modellene.

Settet leveres i en tøypose.

Test: Treningsplugger som sitter fantastisk godt i øret

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.