APPS

Test: null

Slik får du varsler på PC-en

ANDROID-APP: Pushbullet gjør det enkelt å se hva som skjer på mobilen, og lar deg dele innhold mellom PC og mobil.

Marius ValleMarius ValleJournalist
13. jan. 2014 - 13:47
Vis mer

Om du sitter foran PC-en dagen lang, og vil ha en enkel måte å få med deg varsler på Android-telefonen din bør du sjekke ut Pushbullet. Denne appen sender varsler fra mobilen din rett på PC-skjermen.

Når så noen ringer, du får en melding eller telefonen av en eller annen grunn plinger, dukker det opp et varsel på PC-en din. Herfra kan du merke et varsel som lest, og du kan slette det helt fra telefonen om du ønsker. Det er dessuten mulig å sende innhold mellom PC og mobil på noen strakser. Om du for eksempel bare vil sende et bilde fra mobilen til PC-en, kan det ganske enkelt dyttes rett over. Om du vil sende en handleliste, lenke eller annet til mobilen fra PC-en kan du på samme måte dytte det rett til mobilen.

LES OGSÅ: Denne appen sporer Android-mobilen din

Dette er enklere enn å bruke en skytjeneste, og i alle fall enklere enn å benytte metoder som å sende seg selv ting på e-post.Å lage en handleliste på PC-en og sende denne til mobilen er gjort med noen få trykk.

App og nettlesertillegg

Pushbullet er en tjeneste bestående av en app til mobilen, et tillegg til nettleseren din (Chrome eller Firefox) og det hele er knyttet sammen med Google-kontoen din. Når du tar i bruk appen logger du på med Google-kontoen din, og installerer tillegget i nettleseren på PC-en. Stort mer er det faktisk ikke å gjøre.

Når så noe skjer på telefonen din spretter det opp et varselvindu på PC-en, og du kan umiddelbart se hva som skjer. Praktisk dersom du har telefonen i lomma og bruker håndfri. Da slipper du å se på telefonen for å finne ut hvem som ringer.

LES OGSÅ: Disse appene får du kun om du har Android

Selve delingen av innhold mellom PC og mobil er veldig enkelt. Om du vil dele noe fra mobilen din deler du på samme måte som om du for eksempel skulle laste opp et bilde til Facebook. Da velger du heller Pushbullet-ikonet i stedet for Facebook eller andre ikoner.

Fra PC-en trykker du på Pushbullet-ikonet i nettleseren (vi bruker Chrome), og velger hva du vil dytte til mobilen. Dette kan være filer, notater, adresser, nettadresser eller lister. Sistnevnte lar deg lage for eksempel handlelister, som kan være kjekt å ha før du går på butikken.

Filer som overføres mellom mobil og PC kan ikke være mer enn 10 MB store. Det er imidlertid støtte for å legge til flere mobiler eller nettbrett, og du kan også dytte filer og annet til venner som bruker Pushbullet.

Pushbullet er gratis i Google Play. Les mer om tjenesten på Pushbullet.com.

LES OGSÅ: Disse appene bør alle studenter kjenne til

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.