APPS

Test: null

Slik blir du iPhone-ekspert

iOS-APP: Denne appen lærer deg hvordan du får mest ut av din iPhone.

Marius ValleMarius ValleJournalist
11. apr. 2013 - 05:00
Vis mer

Så du har iPhone, og du føler deg ganske sikker på hvordan du bruker telefonen. Det er bra, men det er nesten helt sikkert ett og annet triks du ikke er klar over. Spesielt om du ikke har hatt iPhone så lenge.

Her kommer den smarte appen "Tips&Tricks - iPhone Secrets" inn. Neida, den inneholder strengt tatt ingen hemmeligheter, men den har en rekke tips til hvordan du får mer ut av telefonen din. Selv mobilnerder som oss har fått noen smarte tips etter at vi installerte appen.

Appen er på sett og vis en bok, og den inneholder 20 kapitler. Den tar for seg alt fra de mest grunnleggende funksjonene til mer avanserte innstillingsmuligheter. Det er til sammen 170 tips i appen.

LES OGSÅ: Appen du håper du aldri får bruk for

Kort og greit

Alle tipsene er forklart kort og enkelt. Altså ingen voldsomme tekster å pløye igjennom her. Når du vil se neste tips blar du deg bare til neste. Enkelt og greit.

Appen koster sju kroner. Det finnes også en gratisutgave med mindre innhold og masse reklame. Vi skal også passe på å nevne at det finnes flere slike tips og triks-apper i App Store, men denne er en av de bedre.

Her finner du flere omtaler av apper til din mobil

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.