T2

Test: MONSTER ISPORT VICTORY

Sitter som støpt mens du trener

TEST: Monster iSport Victory.

Monster iSport Victory.
Monster iSport Victory. Bilde: Watt
Håvard Holmedal
23. mars 2014 - 09:43

Monster iSport Victory

Pris: 1.398.-

Karakter: 5 av 6

Jeg har noen modeller fra ymse produsenter liggende for diverse sportsbruk, men jeg synes det stort sett er liten grunn til begeistring for lyden.

Hittil har det vært noe helt annet med Monster sine iSport-modeller.

Sitter godt og låter bra

I stedet for den vanlige sportsbøylen over øret, har Monster en fiks innvendig bøyle i øret som i hvert fall hos meg sitter bom fast.

I tillegg tetter de godt rundt øregangen slik at de også spiller brukbart med bass. I tillegg tåler de fuktighet og kan faktisk skylles i vasken etter en hard økt på treningssenteret.

Den flate kabelen og det valgte isolasjonsmaterialet er selvsagt ingen tilfeldighet. Kabelen knyter seg rett og slett ikke! På kabelen er det selvsagt også kontroll for iPhone/iPad.

Monster iVictory spiller utmerket med en åpen og detaljert mellomtone og diskant hvor musikken blir presentert uten filter. Bassen er god og dyp, og har overraskende vekt til å være et par ørepropper.

TEST: Monster iSport Intensity: Sportslig Monster-lyd

Troverdig

Evnen til å takle forskjellige typer musikk er også imponerende.

Jeg satt og spilte Svein Torleif Bjella og synes det var svært nært og troverdig gjengitt. Når jeg byttet til mer treningsorientert musikk svarte de med masse detaljer, trykk, dynamikk og bass til å kose seg med.

Jeg vet ikke om det noensinne blir kjempegøy å trene, men med iVictory kommer jeg nær nok.

Konklusjon

Smarte løsninger og stilig lyd gjør dette til et godt kjøp uansett om du har tenkt å hoppe rundt i terrenget, legge innover skauen på ski, eller bare slappe tungt av på sofaen.

Denne saken er levert av lyd-, bilde- og hjemmekinomagasinet Watt.

Les også:

TEST: Jabra Sport Wireless: Trådløse øreplugger til trening

TEST: RHA MA750i: Fenomenalt god valuta for pengene

TEST: Philips Fidelio HTL9100: Supersmart lydplanke med ekte surround

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.