T2

Test: DENON AH-MM400

Sett bort fra prisen er dette vakkert på alle måter

Denon AH-MM400.

5. juni 2015 - 18:23
Vis mer

Denne artikkelen er del av en samletest: Vi tester ni hodetelefoner

Denon kan dette med lyd.

I det minste etter å ha hørt på den største modellen i Denons nye hodetelefonserie med 40 mm høyttalere. De gir et svært behagelig lydbilde som er balansert gjennom hele frekvensspekteret.

Vi opplevde lyden fra Denon AH-MM400 som nest best i testen. Selv med en mye høyere pris slo ikke disse X2 fra Philips, men de er mye mer anvendelige.

Les også: 9 smarte Spotify-triks

Bygget i ekte valnøtt

Denons hodetelefoner gir et også svært godt inntrykk av byggekvaliteten. Denne toppmodellen har til og med deksler i ekte valnøtt.  Disse kan vris sideveis som gir god tilpasning til ørene.

Det gjør at de er gode å ha på. Klokkene er store nok til å gi et jevnt og komfortabelt trykk mot hodet. Klokkene kan felles inn mot hodebøylen slik at de tar et minimum av plass, og de er mer tranportvennlige enn mange andre i denne klassen.

Det eneste vi har å bemerke mot kvalitetsinntrykket, og det gjelder alle hodetelefonene fra Denon, er at kabelen virker veldig billig. Selv de aller billigste hodetelefonene fra Tiny har høyere kvalitetsfølelse på kabelen, som er tekstildekket.

Les også: Denne sender musikk gjennom murvegger

De koster

Disse er de dyreste hodetelefonene i testen og det legger lista høyt om de skal levere verdi. For de som er villige til å bla opp 3700 kroner, og vurderer kombinasjonen av lydkvalitet, design og solid utførelse høyt, er de verd pengene.

Test av Bose Quietcomfort 25: Den beste støykanselleringen har blitt enda bedre

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.