MOBIL

Test: null

Samsung slår sammen kamera- og mobilavdelingene

Gjør deg klar for flere hybridmobiler.

Marius ValleMarius ValleJournalist
13. des. 2013 - 13:21

Samsung Electronics lager alt mulig rart, blant annet mobiltelefoner og digitalkamera. To av disse avdelingene skal nå slås sammen til én. Dette skriver koreanske ETnews.com. Resultatet kan bli interessant.

Nå er det rimelig åpenbart at de to avdelingene ikke akkurat har vært fullstendig avskåret fra hverandre. Samsung har for eksempel lansert Galaxy S4 Zoom, som er en sammensmelting av et digitalkamera og en mobiltelefon. De har også lansert systemkameraet Galaxy NX, som kan alt en smarttelefon kan unntatt å ringe.

Bedre mobilkamera, smartere kamera

Med sammenslåingen blir det antakelig flere slike produkter. Nå som smarttelefoner stort sett er like spesifikasjonsmessig er kameraet et av de store trekkplastrene for mange forbrukere. Et godt kamera er viktig. På samme måte må systemkamera nå kunne mer enn bare å ta bilder. Ikke først og fremst for å surfe på kameraet, men for å kunne sende bilder over internett direkte. Et smart operativsystem åpner også for en rekke andre muligheter eldre kamera bare ikke har.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Nøyaktig hva som blir utfallet av omorganiseringen, og når vi får se de første produktene som er resultatet av den er foreløpig uvisst. 

I en uttalelse til ETnews.com sier Samsung at målet er å kombinere kunnskapene for å differensiere smarttelefonene deres.

Kilde: ETnews.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.