MOBIL

Test: null

Rå Windows-mobil

HjemmePC.no har testet HTC Titan, og gir telefonen ganske godt skussmål.

Marius ValleMarius ValleJournalist
24. okt. 2011 - 11:54
Høydepunkter

Stor skjerm. Rask og responsiv telefon. Windows Phone 7 på norsk.

Ulemper

Begrenset lagringsplass. Skjermoppløsningen burde vært litt høyere.

Veldig kort sagt

HTC Titan er en Windows-mobil med diger skjerm. Vi syns den greier seg bra, men selve operativsystemet har fortsatt et stykke å gå før det kan nærme seg iOS eller Android.

Oppsummering

Etter at Microsoft slapp sin nye versjon av Windows Phone, versjon 7.5 Mango, har operativsystemet blitt et reelt alternativ for norske mobilbrukere. 

En av de første telefonene som leveres i Norge med denne versjonen er HTC Titan. Denne telefonen skiller seg ut ved å ha stor skjerm på hele 4,7 tommer.

Oppløsningen er 480 x 800 piksler, noe som gjør at den ikke har like skarp skjerm som for eksempel Samsungs nye kraftplugg Galaxy Nexus.

Telefonen er stor, men med en tykkelse på knapt en centimeter går den fint i lomma til de fleste.

Med Mango er Windows Phone blitt morsommere. Du har tilgang til apper i Marketplace, og et utvalg morsomme spill og nyttige apper er på plass. Men utvalget er lagt i fra mengdene du finner i Android Market eller iTunes App Store.

Titan er i seg selv en kjapp og responsiv telefon, med grei batterilevetid. Kameraet er helt greit, og det er mye minne innebygget.

Tross mye bra har Titan og andre Windows-telefoner et stykke igjen før det er på nivå med Android og iOS. Dette er den største utfordringen til Titan.

Les hele testen på HjemmePC.no
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.