APPS

Test: OPERA COAST

Opera oppdaterer Coast

iPAD-APP: Den smarte nettleseren har fått flere funksjoner.

Marius ValleMarius ValleJournalist
17. des. 2013 - 15:26

Vi var blant dem som malte bredt med superlativer da vi testet Operas nye nettleser for iPad, Coast. Denne nettleseren er en av de bedre nettleserne vi har testet på en stund, mente vi.

Nå har Opera oppdatert den med noen nye funksjoner. Du kan nå sette eget bakgrunnsbilde fra bildegalleriet ditt. Det er også mulig å velge fra et sett installerte bakgrunner.

Nettsider som spiller av lyd har fått en grafisk indikator. Dette for å gjøre det enklere å identifisere hvilken side som lager lyd. Det er nå også mulig å åpne PDF-filer fra nettleseren.

Å navigere tilbake i nettsider skal også ha blitt bedre. Ifølge pressemeldingen vil nettsiden i 80 prosent av tilfellene være klar til bruk med en gang. Brukergrensesnittet skal også ha fått jevnere animering, og en rekke annet småtteri skal ha blitt fikset på. I tillegg skal nettlesermotoren nå ha blitt bedre til å kjenne igjen ondsinnet kode.

Coast finnes bare til iPad, og kan lastes ned fra App Store.

Kilde: Pressemelding

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.