MOBIL

Test: null

- Neste iPhone lanseres 10. september

iPhone 5S og lavpris-iPhone skal presenteres om en liten måned.

Marius ValleMarius ValleJournalist
12. aug. 2013 - 09:44

Det begynner å bli et år siden Apple lanserte iPhone 5, og siden de stort sett lanserer nye telefoner med ett års mellomrom er tiden inne for en ny lansering. 

Ifølge kildene til AllThingsD skal dette skje 10. september. Som alltid er Apples lansering omgitt av rykter, og denne gangen har det spesielt vært en billigvariant av iPhone det har vært snakket mest om. 

Apples markedsandel er synkende ettersom det selges flere Android-telefoner. Spesielt i utviklingsmarkeder gjør Android det bra, siden det tilbys produkter til lave priser. Apple har tradisjonelt holdt seg unna disse priskategoriene, og deres toppmodeller er blant de dyreste på markedet.

Dette kan endre seg dersom det viser seg at ryktene om en billigutgave av iPhone holder vann. Det vil bety at de kan klare å kapre større markedsandeler i utviklingsmarkedene, og generere større inntekter.

LES OGSÅ: Billig-iPhone bare en myte?

iPhone 5S

Foruten en billigere iPhone forventes det også at det lanseres en oppdatert utgave av dagens toppmodell. iPhone 5S får trolig samme design som iPhone 5, men oppdaterte spesifikasjoner. Det snakkes også om at den kan få en fingeravtrykkleser, NFC-antenne, og et 12 megapikslers kamera. Det er naturlig å anta at prosessoren er raskere og batteriet har større kapasitet.

Nyheten(e) vil kjøre iOS 7, som har et oppdatert utseende og grensesnitt. 

LES MER: Vi prøvekjører iOS 7

Kilde: Allthingsd.com, SonnyDickson.com (bilde)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.