TEST: Monster Beatbox

Høy partyfaktor.

TEST: Monster Beatbox
MONSTER BEATBOX: En spiller som overgår de aller fleste i pur spilleglede. Bilde: WATT

Monster kan sine saker når det gjelder lyd. I dette tilfellet har kanskje ikke designavdelingen jobbet like strålende, men Beatbox er uansett en veldig morsom og spillevillig liten tass.

I stedet for AirPlay har Monster satset på noe de kaller Monster Streamcast Wireless som er en trådløs mottaker som skal plasseres i en port på baksiden. Denne har latt vente på seg alvorlig lenge, men nå meldes det at den endelig kommer.

Ellers kan det knapt bli særlig enklere enn dette. Sett iDingsen din på plass og spill, og spille gjerne høyt.

Lyden

Av en eller annen grunn ser det ut til at en god del testere ikke har forstått greia med den spesielle skrånede boksen på baksiden. Men det er fordi den skal passe perfekt i et hjørne. I et hjørne banker denne boksen ut uante mengder volum og bass, mens den plassert på et bord midt på gulvet er som de andre.

Diskanten kunne nok vært mer raffinert, men den har masse energi, masse detaljer og tåler ganske mye volum før den kneler. Klangen er ganske åpen, stemmer og akustiske instrumenter låter nærmere og mer realistisk enn man forventer i prisklassen. På et bord midt i stua kan den virke litt tynn, men sett den godt inntil veggen, eller i et hjørne slik som det vi gjorde og den er mer enn klar for å underholde.

Fakta

Pris: 3798

Importør: Interconnect

Karakter

Utseende: 4

Lyd: 6

Les også: Stor test av 7 ulike høyttalere for iPod

Les mer om: