T2

Test: PHILIPS FIDELIO BLUETOOTH

Kompakte og med gode tilkoblingsmuligheter

TEST: Philips Fidelio X2 Bluetooth.

5. juni 2015 - 18:23
Vis mer

Denne artikkelen er del av en samletest: Vi tester ni hodetelefoner

Philips Fidelio M2BT kommer i to utgaver. M2BT har, som navnet antyder, innebygget Bluetooth, men kommer også med løs kabel for tilkobling til en 3,5 mm kontakt. Den andre utgaven har en fast kabel med Lightning-kontakt til iPhone.

Begge hodetelefonene er altså godt utstyrt. Blåtannutgaven (BT) har også NFC for enkel oppkobling. Til slikt trengs det selvfølgelig strøm og det er et innebygget batteri som lades via en micro USB-kontakt med en medfølgende kabel for de som ikke har en slik.

Philips Fidelio M2BT har innebygget mikrofon i den ene klokken og kan brukes til å snakke i når du bruker den uten kabel. Den samme mikrofonen brukes også når lyden kommer via kabelen. Det betyr at dette er en ren kabel uten noen kontroller. De sitter i stedet i den ene øreklokken. Herfra kan man ta samtaler og kontrollere musikken.

Les også: Skal du velge Wimp eller Spotify?

Grei lyd

På tross av at M2BT har små klokker som ligger på øret har de 40 mm høyttalere. Det burde gi en god bassgjengivelse, det har disse. Derimot kunne vi gjerne sett litt mer ytelse i diskant og mellomtone. Dette er definitivt ikke det lydbilde Store innendørsklokker med helt utrolig lyd kan by på, men det har ingen andre i testen heller.

Bøylen over hodet er trukket med skinn inn mot hodet og tekstil på toppen. Omvendt, slik Denon har, hadde vært bedre.  Bøylen gjør en god jobb med å holde klokkene inn til ørene, men kanskje den er litt for god for noen og presser litt hardt.

Prisen på et par tusen plasserer hodetelefonen i det rimelige sjiktet når vi summerer opp alle egenskapene.

Les også: Disse ørepluggene kan du endre bass og diskant på selv

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.