TEST: JBL Onbeat Extreme

Litt rar, men låter flott.

TEST: JBL Onbeat Extreme
JBL ONBEAT EXTREME: Designet er ikke helt hundre, men du verden som den låter! Bilde: WATT

JBL har ikke bare satt av plass til en iPod/iPhone, men også laget et smart feste slik at også den mye større iPad-en kan brukes som lydkilde.

JBL har laget en enhet som har sitt helt spesielle design. For noen er slike ting stilige, men det er liksom som man føler at det er nummeret før den forandrer seg og blir en bitteliten, illsint og ond Transformer.

I tillegg til dockingen har enheten en 3,5 millimeter minijack-inngang for en ekstra lydkilde, og en USB-port som gjør det mulig å synke den enheten du har tilkoblet med iTunes. Når du kobler til enheten får du også spørsmål om du vil laste ned en egen Extreme-app som gir den en klokke, og et eget avspillingsprogram som spiller av musikken din. 

Lyden

Det er litt uvanlig å komme over en såpass liten boks med så svulstig lyd. Bassen er veldig bra i forhold til størrelsen, og lyden er klar, åpen og veldig tydelig. Lydbildet er stort og ganske romslig og hvis du ikke sitter veldig langt unna oppnår du en slags følelse av stereo, også.

Den er ikke helt så hifi-riktig som Zeppelin, men du verden for en underholdningsmaskin. Den er også, som en av de få, i stand til å gjengi tyngre musikk med noen større grad av troverdighet. Den får også plusspoeng for iPad-tilkoblingen.

Fakta

Pris: 3.990.-

Importør: Harman - Neby

Karakter

Utseende: 4

Lyd: 6

Les også: Stor test av 7 ulike høyttalere for iPod

Les mer om: