MOBIL

Test: null

HTC oppdaterer One X

One X og One X+ har nå fått den nyeste utgaven av Sense, og Android 4.2.2.

Marius ValleMarius ValleJournalist
29. aug. 2013 - 20:14

Noe av det vi likte best med HTC One og One Mini var Sense 5. Dette er ikke bare menysystemet og dets oppbygging, men også en rekke andre funksjoner. For eksempel har det en nyhetsleser som startskjerm, og en egen barnemodus for å nevne noe. Selve bruken av telefonen er også noe annerledes enn på Android-telefoner flest. 

I dag hvisket en liten fugl oss i øret (eller vi fikk en e-post fra en PR-medarbeider hos HTC om du vil) at Sense 5 nå rulles ut til de som eier HTC One X og One X+.

LES OGSÅ: Test av HTC One X

Sjekk om den er tilgjengelig

Det betyr altså at du som har fjorårets toppmodell får tilgang til mye av det som er nytt på årets toppmodell. Om du ikke har fått tilbud om å oppdatere telefonen din, er det altså på tide å ta turen innom "Om telefonen"-menyen på din One X. Her ser du etter menyvalget "programvareoppdateringer", og sjekker om det finnes en oppdatering til telefonen din. 

Fritt etter minnet, for øvrig. Vi har ingen One X å sjekke dette på selv.

Blant de nye funksjonen du får, er Video Highlights en av våre favoritter. Dette små videosnutter telefonen setter sammen av bilder og videoer du har tatt i løpet av dagen.

Uansett: Om du oppdaterer bør du vite at brukeropplevelsen endrer seg ganske mye. Om du vil vite mer om Sense 5 kan du begynne med å lese vår test av HTC One Mini.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.