TESTER

Test: null

HTC Hero

Dette er muligens den beste Android-telefonen HTC har laget. Sjekk hvorfor.

22. sep. 2009 - 12:51

HTC Hero

Type: Trykkskjerm
Størrelse: 112 x 56 x 14 mm, 135 g
Skjerm: 320 x 480 piksler, 3,2 tommer
Operativsystem: Android 1.5 - Donut

Nettverk: GSM 850/900/1800/1900
Internett: Edge, HSPA, Wi-fi 802.11 b/g
Bluetooth: 2.0 med A2DP
GPS:
 Innebygget

Minne: 512 MB
Minnekort: Micro-SD, 2GB følger med
USB: 2.0, Mini-USB
Medieutgang: 3,5 mm minijack 

Kamera: 5 MP, autofokus

Batteri: 1350 mAh, 8t tale, 18d hviletid

Høydepunkter

HTC Hero scorer godt på de fleste punkter. Det er en god trykkskjermmobil med en knallbra musikkspiller og et brukbart kamera.

Skuffelser

Det er ikke så altfor mange skuffelsene med denne telefonen, men vi skulle gjerne sett at nettleseren var bedre.

Oppsummert

Dette er en telefon for deg som liker å ha alt på et sted. Den har god støtte for e-post og god kontakt med sosiale medier. Telefonen har innebygget GPS, 5 megapiksel kamera og god musikkspiller. Hero har fått ett meget brukervennlig grensesnitt og har gode spesifikasjoner.

Konklusjon

Med Hero henvender HTC seg mot massene. Dette er en mobiltelefon som passer bruksmønsteret til mange. HTC Hero er en av de første telefonene tilgjengelig i Norge som kjører operativsystemet Android, og den første med brukergrensesnittet HTC Sense.

Utseendemessig har Hero fått et særpreg i form av at bunnen på telefonen er litt buet. Dette er en positiv ting. Telefonen ser tøff ut og den god å holde. Kvalitetsfølelsen er bra og det kjennes ut som telefonen er verdt pengene du har betalt for den. Skjermen er stor og klar og den er lett holde fettfri.

Den kan gjøre det som telefoner flest kan og det er enkelt og gjøre det. Telefonen er godt spekket med teknologi som HSPA, Bluetooth, GPS og Exchange-støtte. Hero egner seg like godt som jobbtelefon som noe annet.

Som nevnt har Hero fått HTCs eget brukergrensesnitt: Sense. Sense er et interaktivt og brukervennlig grensesnitt som faller i god smak. HTC Sense er bygget opp av widgets og snarveier til viktige og mindre viktige funksjoner.

Hero er en trykkskjermtelefon og fått et par taster og en styrekule. Skjermen er responsiv og god og styrekulen er et godt hjelpemiddel. Tastaturet på skjermen er et av de bedre sammenlignet med sine konkurrenter.

Telefonen synker kontaktene og kalenderen din med Exchange, Facebook og Gmail. Den har en ganske god e-postleser men nettleseren er vi litt skuffet over. Med Android Market har du mulighet til å laste ned alternative nettlesere så vel som andre applikasjoner.

På mediefronten står denne telefonen også sterkt. Musikkspilleren er brukervennlig og gir fra seg utrolig god lyd. Den har et kamera med 5 megapiksler og autofokus, men har ikke fotolys.

Inntrykket vi står igjen med er positivt. Du får en god brukeropplevelse og de fleste funksjoner. Hero er en av de mest lovende mobiltelefonene i dette segmentet. Dette er en telefon som er i vinden og er godt rustet i forhold til interaktivitet og nettbruk, og er en av de mest aktuelle iPhone-konkurrentene i dagens mobilmarked.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.