APPS

Test: null

Harbarka quiz-action

ANDROID-/iOS-SPILL: Dette er quiz-spillet for deg som liker at det går fortgang i ting.

Marius ValleMarius ValleJournalist
12. apr. 2013 - 05:00
Vis mer

Tidligere denne uken omtalte vi quiz-spillet Quizkampen. Det har vi brukt mye fritid på, men vi bruker også tid på en annen populær quiz-app. Aftenpostens A:Q er nemlig et godt, norsk quiz-spill som går litt raskere unna i svingene.

I motsetning til nevnte spill er dette spillet raskere å gjennomføre. Det fordi spillet ikke har flere runder. Sånn sett er det litt mer action her, spesielt når du utfordrer tilfeldige motspillere.

Når du utfordrer noen bestemmer du hvilket tema det skal quizzes i, og hvor mange spørsmål dere skal svare på. Deretter svarer du på spørsmålene. Når motspilleren aksepterer blir hun servert de samme spørsmålene.

Her er det også mulig å utfordre Facebook-venner, og det går dessuten an å sette opp quiz-ligaer med venner.

Du kan betale for å se fasiten

Enkelt og greit, og kjapt å spille. Her får du for øvrig ikke vite hva rett svar er dersom du svarer feil. Men om du er villig til å punge ut 21 kroner ekstra kan du få se fasiten etterpå. Om du vil kvitte deg med reklamene i spillet koster dette ytterligere 21 kroner.

En annen sak vi liker med A:Q kontra Quizkampen er at du har kortere tid (ca 13 sekunder) på å svare på spørsmålet. Det er altså mindre sannsynlig at motspilleren sitter og googler svarene.

Det eneste vi har å klage over her er at brukergrensesnittet oppleves som litt knotete til tider. Men det er ikke vanskelig å navigere seg rundt i spillet.

Om du syns Quizkampen er for langtekkelig, og heller vil ha hardcore hardbarka quiz-action anbefaler vi altså A:Q. Ha en eksplosiv helg!

Her finner du flere omtaler av apper og spill til din mobil

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.