APPS

Test: null

Har du vært snill i år?

ANDROID-/iOS-/WP-APPER: Når kommer nissen, og får du noe i år?

Marius ValleMarius ValleJournalist
24. des. 2013 - 11:38

Julen er straks over oss, og store og små barn venter spent på å få åpne pakker. Men når kommer egentlig julenissen? Og har du noe fint i vente? Her er et par apper som kan svare på akkurat disse spørsmålene.

NORAD Tracks Santa

Hvert år sporer NORAD (North American Aerospace Defense Command) hvor julenissen befinner seg. Siden dette er det nordamerikanske luftforsvaret har de selvsagt utstyret som skal til.

Skaffer du deg appen deres, trenger du ingen egen radarstasjon for å gjøre det samme. Her kan du nemlig følge med hvor på planeten julenissen befinner seg i øyeblikket. Meget praktisk.

Finnes til Windows Phone 8, iOS og Android.

Naughty Scanner

Hvorvidt du får noe fint av nissen eller ei avhenger av hvor snill du har vært i år. Har du donert noen kroner til gode formål på tampen av året er dette selvsagt en aktverdig handling, men nissen ser på hele året og lar seg ikke vippe av pinnen av godhet i siste liten. 

For å unngå de største skuffelsene kan det derfor være greit å skaffe seg en snill-skanner. Legg fingeren på skjermen, så leser mobilen av fingeravtrykket ditt og sjekker det opp mot nissens registre. Amerikanernes overvåkning er ingenting mot nissens altomfattende overvåkningsregime, for å si det sånn.

Du finner apper til Android og iOS. Vi finner ingen til Windows Phone, som enten betyr at alle Windows Phone-brukere er snille, at alle er slemme, eller at vi ikke er gode nok til å lete.

Da gjenstår det bare å ønske alle Mobili-lesere en riktig god jul!

Ute etter litt mer nyttige apper?

Her finner du alle våre omtaler av apper til Windows, iOS og Android 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.