APPS

Test: null

Har du husket passet?

iOS-APP: Stow hjelper deg å huske alt du skal pakke når du skal ut og reise.

Marius ValleMarius ValleJournalist
8. apr. 2013 - 09:58
Vis mer

Når du skal ut på tur kan det være lurt å lage en pakkeliste, slik at du er sikker på at du får med deg alt du trenger. Stow er en app til iOS som kan gjøre dette litt enklere.

Appen lager en liste over saker og ting det kan være lurt å ha med, basert på hva slags tur du skal på. Dersom du skal på sydenferie vil den for eksempel foreslå solbriller og solkrem, mens den vil foreslå andre ting til en telttur. Men dette er bare forslag, og du velger selv hva du skal legge til i listen din.

Appen lar deg også pakke for flere, og kan ta hensyn til om du har mulighet for klesvask der du skal reise.

SE OGSÅ: Flere apper til iOS

Lag lister

Det er lett å lage lister. Du gir turen et navn, dato og hvem du pakker for. Dersom du har vaskemulighet angir du dette her, så spør appen hvor mange dagers antrekk du vil ta med. Deretter foreslår appen en rekke produkter, alt fra treningsklær til tannbørste. Du velger de tingene du vil pakke med deg herfra. Om du vil ha med mer kan du enkelt legge til dette. Om det er noe appen ikke har i sin oversikt kan du lett legge til egne gjenstander i listen, for eksempel fiskestang.

Du kan også velge hvilket vær det er der du skal, og få forslag basert på dette. Det kan for eksempel være lurt å huske lue og hansker om du skal reise et sted det er kaldt. Når du har satt opp listen kan du krysse av for det du pakker etterhvert. 

LES OGSÅ: Husker du tax free-kvoten?

Pakkelisten kan deles med andre via e-post, og til og med skrives ut dersom du føler behov for å gjøre selve avkryssingen på gamlemåten.

Alt i alt en app vi bruker selv og gjerne anbefaler til deg som liker å ha orden i sysakene.

PS: Det finnes lignende apper til Android (f.eks Packing List) og Windows Phone (f.eks My Travel Buddy).

Her finner du flere omtaler av apper til din telefon

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.