MOBIL

Test: null

Gullfarget iPhone 5S på vei?

Om ryktene stemmer kan du denne høsten bli mannen med den gylne mobil.

Marius ValleMarius ValleJournalist
19. aug. 2013 - 09:52

Apple skal trolig vise frem iPhone-nyheter neste måned, og om ryktene stemmer er det iPhone 5S og en billigere iPhone 5C som skal presenteres.

iPhone 5S blir trolig en noe oppdatert utgave av dagens iPhone 5, med sterkere maskinvare. Nå melder imidlertid ryktebørsen om en aldri så liten designendring også. Det sies at Apple skal slippe telefonen i gullfarge, noe som i tilfelle er første gang Apple tar i bruk dette på iPhone.

Denne versjonen skal angivelig være ett av tre fargevalg i tillegg til svart og hvit. 

Det kan kanskje virke i overkant harry, og magefølelsen sier at dette virker usannsynlig. På den annen side er det mange markeder hvor gull tvert i mot er trendy, og en gyllen iPhone 5S dermed kan bli en storselger.

Bilder av det som skal være gylne iPhone 5S-deksler dukket først opp på nettsidene til franske Macboutic.fr. De har fjernet Apple-logoen fra bildene.

128 GB minne

Gullrushet får en noe større troverdighet ved at analytiker Ming-Chi Kuo hos KGI Securities hevder at gullvarianten vil få 128 GB lagringsminne. Analytikeren hevder også at iPhone 5S får 1 GB arbeidsminne, og en prosessor med 64 bit-arkitektur. Det hevdes også at telefonen får doble kameralys, og et objektiv med større blender på f2.0.

Så - får vi se en gull-iPhone? Det slår oss som noe Apple ikke ville begitt seg ut på. Men vi har tatt feil før, vi. Inntil lanseringen er gjennomført er det hele bare spekulasjoner.

Kilder: Appleinsider.comcnet.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.